Teifoc Stavebnice Teifoc - Pevnost Rosa

Stavebnice z pravých pálených cihel. Stavění staveb z věrných kopií skutečných cihel a malty. Zažijte pocity velkých stavitelů a postavte si svoji pevnost či rodinný dům. Stavebnice lze mezi sebou vzájemně kombinovat. Pokud chcete postavit…

EAN: 8594877035415
Kód 1: T3500-3541
Kód 2: 48003541
839 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Videa

Stavebnice z pravých pálených cihel.

Stavění staveb z věrných kopií skutečných cihel a malty. Zažijte pocity velkých stavitelů a postavte si svoji pevnost či rodinný dům. Stavebnice lze mezi sebou vzájemně kombinovat. Pokud chcete postavit novou stavbu, namočte původní stavbu na 1 - 2 hodin do vody, malta se rozpustí a cihly jsou opět připraveny na další stavbu.

Obsahuje 200 částí a můžete postavit 3 varianty malých hradů. Každá stavebnice je vyrobena ze skutečných, miniaturních terakotových cihel a je opakovaně použitelná. Postavte si svůj vlastní malý hrad nebo pevnost se stavebnicí Teifoc, která je složena z pravých pálených cihel a malty. Teifoc je jedinečný systém sestavování a hraní, který využívá skutečné opakovaně použitelné cihly a stavební plány na vytvoření zábavných a propracovaných staveb a výtvorů. Teifoc je zcela bezpečný a vhodný pro děti. Pro rozpuštění malty nechte budovu ve vodě po dobu 2 hodin. Potom opláchněte cihly, nechte je uschnout a můžete znovu pomocí nové malty stavět.

Stavebnice obsahuje : stavební návod, maltu, cihličky, hladítko, plastová vrata, misku

Vše je vyrobeno z přírodních materiálů.

Rozměry výrobku (mm): 325 x 70 x 210

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 200
Věk: Od 6 let

Stavebnice Teifoc

Načítám