Seva Stavebnice Rodina - Vaříme

Stavebnice SEVA Rodina - Vaříme obsahuje 682 dílků, ze kterých si můžete sestavit kuchyňského robota, dvouplotýnkový vařič nebo mikrovlnnou troubu atd.

EAN: 8592812176384
Kód 1: 0301-62
Kód 2: 40030162
839 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 8ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice SEVA Rodina - Vaříme obsahuje 682 dílků, ze kterých si můžete sestavit kuchyňského robota, dvouplotýnkový vařič nebo mikrovlnnou troubu atd.. Řada SEVA Rodina – Vaříme plynule navazuje na stavebnice SEVA pro holky 1 a SEVA pro holky 2.

Stavebnice SEVA se v dívčích barvách už vyrábí nějakou dobu. Mohli jste si z ní postavit kočárek, auta, kuchyňku, houpačku nebo nábytek. V nové řadě SEVA Rodina s přívlastkem Vaříme si z dílků, které v balení najdete, můžete postavit kuchyňského robota, dvouplotýnkový vařič nebo mikrovlnnou troubu.

Kuchyňský robot, vařič a mikrovlnná trouba jsou navrženy tak, aby je dokázali sestavit čtyřletý chlapeček nebo holčička. Jedná se o jednoduchou konstrukci, která je navíc funkční. To znamená, že miskou i metličkou se v kuchyňském robotu dá otáčet a michát. Ovladače u vařiče jsou otáčecí a talířem v mikrovlnné troubě se také dá pohybovat a dvířka jsou otevírací.

A pokud by přeci jen nebylo něco jasné a nešlo Vám to složit. Stavebnice obsahuje podrobný návod na sestavení.

Rozměry balení: 35 x 33 x 8,5 cm

Hmotnost: 1,6500 kg

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 682
Věk: Od 4 let
Načítám