Seva Stavebnice Mosaic Maxi / 3 (Abeceda SK)

Stavebnice Abeceda - Mosaic Maxi /3 obsahuje 110 dílků v 5 barvách (žlutá, červená, zelená, modrá a bílá) a je určená nejmladším pro seznámením se s abecedou a skládání slov. 

EAN: 8592812032017
Kód 1: 0402-9
497 Kč cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Abeceda - Mosaic Maxi / 3 obsahuje 110 dílků v 5 barvách (žlutá, červená, zelená, modrá a bílá) a je určená nejmladším pro seznámením se s abecedou a skládání slov. Stavebnice Mosaic Maxi 3 slovenská abeceda je rozšířením stavebnice Mosaic Maxi / 1 o písmenka a interpunkční znaménka pro Slovensko. Procvičujte písmenka a slova formou hraní, nebo si jen tak stavte. 

Stavebnice mozaikového typu Mosaic MAXI je nejen skvělá hračka, ale i výborná vzdělávací pomůcka pro předškoláky. Děti předškolního věku si procvičí nejen svoji motoriku, ale naučí se abecedu (MOSAIC MAXI / 3) nebo základy počítání (MOSAIC MAXI / 2). Základ stavebnice tvoří podložka, která připomíná včelí plástve. Na tuto podložku se skládají různobarevné dílky stavebnice a děti si mohou vytvořit různé obrázky dle své fantazie nebo přiloženého návodu. Všechny stavebnice Mosaic MAXI jsou vzájemně plně kompatibilní, takže ji můžete neustále rozšiřovat a doplňovat o nové dílky.

Stavebnice Mosaic MAXI se začala vyrábět v roce 1970 pod názvem Bee (včela) Olympic Mozaic. Název vznikl podle tvaru podložky a "kamenů", které se na ní pokládají. Vše vypadá jako včelí plástev. Nyní ji na trhu najdete pod názvem Mosaic MAXI/1

Rozměry: 35 x 29 x 4 cm

Hmotnost: 0,5280 kg

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 4 let
Načítám