Magformers Stavebnice Magformers - SUPER 30

SUPER Magformers-30 je obdoba klasické stavebnice Magformers 30, ale její dílky jsou čtyřnásobně větší a navíc vyztužené úhlopříčnými spojnicemi. Obsahují přirozeně i více neodymových magnetků, aby bylo při tak velkém rozměru staveb zabezpečeno…

EAN: 8809134361115
Kód 1: 701008
2 380 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

SUPER Magformers-30 je obdoba klasické stavebnice Magformers 30, ale její dílky jsou čtyřnásobně větší a navíc vyztužené úhlopříčnými spojnicemi. Obsahují přirozeně i více neodymových magnetků, aby bylo při tak velkém rozměru staveb zabezpečeno pevné spojení. Tyto velké složené díly jsou mj. snadno uchopitelné i pro batolata. Díky nadměrným dílkům postavíte výsledné objekty o poznání snáz a rychleji, výsledná stavba bývá svojí velikostí mnohdy srovnatelná s rozměry samostného stavitele, takžwe jde z dětské perspektivy již o skutečné architektonické dílko v "životní velikosti".

Dodává se opět v pestrém spektru mnoha výrazných barev (žlutá, oranžová, růžová, červená, tyrkysová, zelená, modrofialová, fialová a modrá).
Dílky SUPER Magformers jsou snadno kombinovatelné se všemi ostatními dílky Magformers klasické velikosti.

Obsah:

18 SUPER čtverců

12 SUPER trojúhelníků

 

Rozměry balení: 39,1 x 30 x 7,3 (cm)

 

Stavebnice MAGFORMERS je nová a originální magnetická stavebnice, která umožňuje sestavovat nekonečné množství trojrozměrných objektů jen z několika málo základních druhů dvourozměrných plastových mnohoúhelníků (trojúhelníky, čtverce, obdélníky, kosočtverce, lichoběžníky, pěti a šestiúhelníky). Tyto stavební jednotky postačí k sobě přiblížit libovolnými stranami a ty pak spolu vytvoří volně „zakloubené“ spojení pomocí drobných neodymových magnetů umístěných uvnitř jejich hran.

MAGFORMERS je didaktická pomůcka určená k základnímu poznávání geometrických tvarů v ploše i v prostoru, k učení barev a k rozvíjení jemné motoriky. MAGFORMERS podporuje prostorovou imaginaci a podněcuje tvořivost i matematické myšlení dětí již od útlého věku. Hra s MAGFORMERS je někdy také nazývána „magnetickou geometrií“.

MAGFORMERS lze velmi dobře kombinovat i se známou magnetickou stavebnicí Geomag a jí podobnými magnetickými hračkami.

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám