Magformers Stavebnice Magformers - Princess Castle

Zámek pro princeznu je stavebnice pro holky s figurkou princezny a spoustou doplňků stavebních i zahradních.

Kód 1: 704004
3 099 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Tahle nová kolekce je vyvedena v měkkých pastelových barvách a je určená především pro malé slečny. V kombinaci s poloprůhledným lesklým materiálem je opravdu velmi příjemná na pohled a kromě altánků, domečků, paláců a zámků pro princeznu je oblíbená i pro výrobu korunovačních klenotů. Obsahuje speciální doplňky určené pro architekturu (dveře, různé druhy oken, střešní krytinu, balkony, apod. Najdete zde také novou figurku sličné princezny a 2 stromy ke zkrášlení okolí.

Stavebnice obsahuje 78 dílků: 6 čtverců, 6 čtverců s výplní, 18 trojúhelníků s výplní, 6 pravoúhlých trojúhelníčků, 6 obdélníků, 4 kosočtverce, 4 lichoběžníky, 2 šestiúhelníky, 6 obdélníčků, figurku princezny, 2 okna dvoukřídlá, 2 balkony, 4 cihlové výplně, 2 okna oddělená, dveře a 2 stromy 

Stavebnice MAGFORMERS je nová a originální magnetická stavebnice, která umožňuje sestavovat nekonečné množství trojrozměrných objektů jen z několika málo základních druhů dvourozměrných plastových mnohoúhelníků (trojúhelníky, čtverce, obdélníky, kosočtverce, lichoběžníky, pěti a šestiúhelníky). Tyto stavební jednotky postačí k sobě přiblížit libovolnými stranami a ty pak spolu vytvoří volně „zakloubené“ spojení pomocí drobných neodymových magnetů umístěných uvnitř jejich hran.

MAGFORMERS je didaktická pomůcka určená k základnímu poznávání geometrických tvarů v ploše i v prostoru, k učení barev a k rozvíjení jemné motoriky. MAGFORMERS podporuje prostorovou imaginaci a podněcuje tvořivost i matematické myšlení dětí již od útlého věku. Hra s MAGFORMERS je někdy také nazývána „magnetickou geometrií“.

MAGFORMERS lze velmi dobře kombinovat i se známou magnetickou stavebnicí Geomag a jí podobnými magnetickými hračkami.

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let
Načítám