Magformers Stavebnice Magformers - Pikant velký

Pikant je název pro nové balení menšího počtu „exotických" dílků, kterými si můžete zajímavě „dokořenit" již zakoupenou základní sadu MAGFORMERS, která obsahuje převážně (anebo pouze) tvary základní, tedy čtverce a trojúhelníky.

EAN: 8809134603024
Kód 1: 60302
1 470 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Pikant je název pro nové balení menšího počtu „exotických" dílků, kterými si můžete zajímavě „dokořenit" již zakoupenou základní sadu MAGFORMERS, která obsahuje převážně (anebo pouze) tvary základní, tedy čtverce a trojúhelníky.

Vycházíme tímto vstříc přání mnoha rodičů, kteří by chtěli svým dětem obohatit jejich oblíbenou hračku o zcela nové konstrukční prvky přidáním nových tvarů a přitom se jim nechce nakupovat od každého z nich celých 12ks, což je běžný minimální počet dílků v klasickém balení ve folii.

Řada PIKANT se tedy snaží nabídnout kombinaci menšího počtu dílků od více druhů v co nejšikovnějším poměru, který by odpovídal výsledkům dlouhodobých zkušeností s frekvencí využitelnosti jednotlivých dílků v dosavadní praxi.
Řada Pikant je tedy určena pro ty, kteří již nějaké základní balení naší stavebnice mají a chtějí něco navíc.

Dílky se dodávají v pestré barevné škále uložené do velkých odolných zipových sáčků s etiketou. Přikoupením velkého Pikantu k některé ze základních stavebnic získáváte již skutečně solidní munici pro komplexní stavby všeho druhu. Zda bude součástí Pikantu figurka holčičky a nebo chlapečka nelze ovšem předem ovlivnit, zůstává to jako v životě v přirozených rukou náhody, ... nechte se zkrátka překvapit:)

 

Obsahuje celkem 25 dílků:4 kosočtverce, 4 vysoké trojúhelníky, 6 pětiúhelníků, 4 lichoběžníky, 2 obdélníky, 2 šestiúhelníky, 2 jednokolečka, 1 otočnou figurku

 


Rozměry balení: 25 x 37 x 4 cm

 

 

Stavebnice MAGFORMERS je nová a originální magnetická stavebnice, která umožňuje sestavovat nekonečné množství trojrozměrných objektů jen z několika málo základních druhů dvourozměrných plastových mnohoúhelníků (trojúhelníky, čtverce, obdélníky, kosočtverce, lichoběžníky, pěti a šestiúhelníky). Tyto stavební jednotky postačí k sobě přiblížit libovolnými stranami a ty pak spolu vytvoří volně „zakloubené“ spojení pomocí drobných neodymových magnetů umístěných uvnitř jejich hran.

MAGFORMERS je didaktická pomůcka určená k základnímu poznávání geometrických tvarů v ploše i v prostoru, k učení barev a k rozvíjení jemné motoriky. MAGFORMERS podporuje prostorovou imaginaci a podněcuje tvořivost i matematické myšlení dětí již od útlého věku. Hra s MAGFORMERS je někdy také nazývána „magnetickou geometrií“.

MAGFORMERS lze velmi dobře kombinovat i se známou magnetickou stavebnicí Geomag a jí podobnými magnetickými hračkami.

Balení: 1 ks
Věk: Od 2 let
Načítám