Magformers Stavebnice Magformers - Panely ABC

Balíček obsahující 18 ks čtvercových plastových výplní různých barev a 36 ks bílých plastových kartiček s vyobrazením písmen, číslic, interpunkčních znamének a základních matematických symbolů.

Kód 1: 60204
480 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Balíček obsahující 18 ks čtvercových plastových výplní různých barev a 36 ks bílých plastových kartiček s vyobrazením písmen, číslic, interpunkčních znamének a základních matematických symbolů

Elegantní doplňek využitelný pro všechny druhy stavebnic MAGFORMERS s obsahem klasických čtverců, který jen znovu podtrhuje funkci stavebnic MAGFORMERS coby didaktické pomůcky. Jedná se o balíček obsahující 18 ks čtvercových plastových výplní různých barev a 36 ks bílých plastových kartiček s vyobrazením písmen, číslic, interpunkčních znamének a základních matematických symbolů. Kartičky jsou potištěné oboustranně a kromě abecedy a matematických znaků zobrazují např. i číselné piktogramy ze stěn hrací kostky.

Různobarevné plastové výplně mají z jedné strany úhlopříčně vyztužené bočnice, z druhé pak průhlednou schránku, do níž se kartičky se symboly snadno zasouvají. Panely mohou sloužit i bez použití kartiček jako doplňkový stavební prvek (např. plné stěny architektonických staveb, abstraktních těles nebo aut a vláčků).

S výměnnými kartičkami se jakýkoliv objekt stává rázem školní i předškolní tabulí. Zkrátka do slova, čísla a do písmene staré známé a především dobré: ŠKOLA HROU !!

Panely nelze vsazovat do tenčích čtverců se stříbrným lemem (použité ve stavebnicích serie XL-Cruisers).

 

Obsahuje celkem 54 dílků: 18 barevných panelů, 36 výukových kartiček (s abecedou a číslicemi)

 

Stavebnice MAGFORMERS je nová a originální magnetická stavebnice, která umožňuje sestavovat nekonečné množství trojrozměrných objektů jen z několika málo základních druhů dvourozměrných plastových mnohoúhelníků (trojúhelníky, čtverce, obdélníky, kosočtverce, lichoběžníky, pěti a šestiúhelníky). Tyto stavební jednotky postačí k sobě přiblížit libovolnými stranami a ty pak spolu vytvoří volně „zakloubené“ spojení pomocí drobných neodymových magnetů umístěných uvnitř jejich hran.

MAGFORMERS je didaktická pomůcka určená k základnímu poznávání geometrických tvarů v ploše i v prostoru, k učení barev a k rozvíjení jemné motoriky. MAGFORMERS podporuje prostorovou imaginaci a podněcuje tvořivost i matematické myšlení dětí již od útlého věku. Hra s MAGFORMERS je někdy také nazývána „magnetickou geometrií“.

MAGFORMERS lze velmi dobře kombinovat i se známou magnetickou stavebnicí Geomag a jí podobnými magnetickými hračkami.

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let
Načítám