LEGO Star Wars 75255 - Yoda

Přehrávej si vzrušující bitvy ze světa Star Wars se sestavitelným mistrem Jedi Yodou! Ačkoli je postavena z Lego kostek, tato velká Lego figurka Yody s mocným světelným mečem představuje sílu, se kterou je třeba počítat. 

EAN: 5702016370775
Kód 1: 2275255
Kód 2: 75255LEG
2 950 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Přehrávej si vzrušující bitvy ze světa Star Wars se sestavitelným mistrem Jedi Yodou! Ačkoli je postavena z Lego kostek, tato velká Lego figurka Yody s mocným světelným mečem představuje sílu, se kterou je třeba počítat. Hýbej jeho hlavou, obočím, prsty na nohou a na nohou a dosáhni perfektní polohy mistra Jedi! Tato sada také obsahuje stojánek, malou minifigurku Yody a světelný meč.

Umožněte jakémukoli fanouškovi přidat do své sbírky dvě figurky Yody od Lego Star Wars v jedné sadě! Tento propracovaný model mocného mistra Jedi Yody je založen na postavě z filmu Star Wars: Klony útočí a obsahuje polohovatelnou hlavu a obočí, pohyblivé prsty na rukou i na nohou a typický zelený světelný meč. Tato osobitá figurka Lego Star Wars dále obsahuje informační štítek s podrobnostmi o Yodovi a stojánek, k němuž lze připevnit minifigurku Yody se světelným mečem.

Jedná se tak o ideální Star Wars sběratelský dárek pro jakéhokoli fanouška.

Rozměry kusového balení: 38 x 12 x 35 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Věk: Od 10 let
Načítám