Quercetti Pixel Art 4 Star Wars - Yoda

Díky Pixel Art si mohou dospělí i děti pomocí slavných kolíčků značky Quercetti vytvořit úžasné portréty hrdinů Star Wars.

EAN: 8007905008560
Kód 1: 3-0856
Kód 2: 0856
475 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Díky Pixel Art si mohou dospělí i děti pomocí slavných kolíčků značky Quercetti vytvořit úžasné portréty hrdinů Star Wars. Vystřihněte si vzorové karty, rozložte je na perforované základní desky, vložte kolíčky, a teprve pak to začne! Kolíčky jsou totiž sice jen v šesti barvách, když se však podíváte ze správné vzdálenosti, jakoby zázrakem splynou a vytvoří obrázek s tisíci nových barev a odstínů, jako by se jednalo o skutečnou fotografii.

Pixel Art je tak vlastně prvním produktem ve světě hraček, který využívá jevu známého jako optické mísení barev, jejž k tvorbě svých nádherných obrazů používali už na konci 19. století představitelé malířského směru zvaného pointilismus. Namísto olejových barev sice využíváme kolíčky, ale výsledek je stejně působivý.

Každé balení obsahuje 2 spojovací prvky; můžete si tak shromáždit všechny hrdiny a spojit jejich portréty do jednoho panelu. Výrobky Pixel Art splňují velmi vysoké standardy pro kvalitu a bezpečnost a váš domov s nimi bude zase o něco krásnější. Díky speciálním přiloženým spojovacím prvkům můžete zkombinovat všechny hrdiny. 

Shromážděte je všechny!

Balení obsahuje: 4 vzorové karty, 5800 kolíčků v 6 barvách

Rozměry obrázku: 25 × 33 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Věk: Od 7 let
Načítám