Millaminis Moje první silnice - Křižovatka - 3 ks

Pro nejmenší děti jsou vhodné výrobky z řady Moje první hračka, která jim nabízí bezpečné a zábavné hraní v prvních měsících jejich života. V následujících letech mohou děti přejít ke složitějším hračkám v podobě stavebnic. Díky těmto hračkám…

EAN: 8595615200829
Kód 1: 37300082
80 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Pro nejmenší děti jsou vhodné výrobky z řady Moje první hračka, která jim nabízí bezpečné a zábavné hraní v prvních měsících jejich života. V následujících letech mohou děti přejít ke složitějším hračkám v podobě stavebnic. Díky těmto hračkám si děti zlepšují uvědomění tvarů, velikostí, barev nebo návaznosti jednoho prvku k druhému. Hra dále rozvíjí jejich motorické schopnosti a koordinaci rukou. Děti v tomto vývojovém období zapojují představivost a stavebnice je pro ně proto značným pomocníkem, který nenásilnou formou rozvíjí jejich myšlení a řeč. A pokračují ve svém vzdělávání například v podobě učení dopravních značek nebo různých lidských profesí. 

Hračky Millaminis jsou zcela bezpečné, měkké a pružné. Další předností je odolnost vůči vodě, děti tak mohou směle pokračovat v hraní například ve vaně. A nejen ony ocení to, že jednotlivé prvky stavebnice jsou lehce uchopitelné a bez ostrých hran.

Moje první silnice - Křižovatka je vhodný doplněk k základnímu okruhu s 1 autíčkem a rovinkám. V kombinaci s kolejemi a dopravními značkami vytvoříte ideální prostředí pro vzdělávání dětí v rámci dopravní nauky. Lze kombinovat s dalšími produkty. Hračky Millaminis jsou zcela bezpečné, měkké a pružné.

Sada obsahuje 3 ks v sáčku.

 

Millaminis je  zcela originální českou hračkou.

 

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 0 let
Načítám