Millaminis Moje první autíčko - Krtek

Pro nejmenší děti jsou vhodné výrobky z řady Moje první hračka, která jim nabízí bezpečné a zábavné hraní v prvních měsících jejich života. V následujících letech mohou děti přejít ke složitějším hračkám v podobě stavebnic. Díky těmto hračkám…

Zboží je dodáváno v asortu. Chcete-li konkrétní variantu, napište nám to při objednávce do poznámky.
EAN: 8595615200317
Kód 1: 37300031
Kód 2: 200056
72 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Pro nejmenší děti jsou vhodné výrobky z řady Moje první hračka, která jim nabízí bezpečné a zábavné hraní v prvních měsících jejich života. V následujících letech mohou děti přejít ke složitějším hračkám v podobě stavebnic. Díky těmto hračkám si děti zlepšují uvědomění tvarů, velikostí, barev nebo návaznosti jednoho prvku k druhému. Hra dále rozvíjí jejich motorické schopnosti a koordinaci rukou. Děti v tomto vývojovém období zapojují představivost a stavebnice je pro ně proto značným pomocníkem, který nenásilnou formou rozvíjí jejich myšlení a řeč. A pokračují ve svém vzdělávání například v podobě učení dopravních značek nebo různých lidských profesí. 

Hračky Millaminis jsou zcela bezpečné, měkké a pružné. Další předností je odolnost vůči vodě, děti tak mohou směle pokračovat v hraní například ve vaně. A nejen ony ocení to, že jednotlivé prvky stavebnice jsou lehce uchopitelné a bez ostrých hran.

Moje první autíčko - Krtek je vyroben z měkkého zdravotně nezávadného materiálu. Hračka je vhodná pro hraní venku, ve vodě nebo kdekoli, kde si Vaše dítě rádo hraje. Naučí dítě poznávat různá domácí zvířátka.

Rozměry: 9 cm

 

Millaminis je zcela originální českou hračkou.

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 0 let
Načítám