Quercetti Link

Touha objevovat je klíčem k učení. Tento přístup může být rozvíjen již u těch nejmenších dětí pomocí hraček, které jim umožní zcela volně a bezpečně experimentovat a hrát si.

EAN: 8007905040201
Kód 1: 3-4020
Kód 2: 4020
475 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Touha objevovat je klíčem k učení. Tento přístup může být rozvíjen již u těch nejmenších dětí pomocí hraček, které jim umožní zcela volně a bezpečně experimentovat a hrát si. Proto jsou kouzelné tyčinky Link vyrobeny bez ostrých okrajů. V každé z nich jsou dva otvory a děti si musí zkoušet objevit nejrůznější možnosti, jak tyčinky vzájemně spojovat a kombinovat, aby se naučily stavět složitější konstrukce. Kouzelné tyčinky Link jsou speciálně navrženy tak, aby i u těch nejmenších dětí uspokojily potřebu hrát si a zároveň jim poskytly možnost zkoušet nové postupy, čímž podporují jejich vývoj. Děti tak začínají od jednoduchých konstrukcí a krůček po krůčku mohou objevovat všechny možné kombinace včetně těch složitějších, což hravou formou rozvíjí jejich tvořivost a přináší jim radost z úspěchů.

V balení najdete 12 stavebních tyčinek pro nejmenší. Uchovejte informace z obalu pro budoucí potřebu. Barvy a tvary jednotlivých prvků se mohou lišit od vyobrazení.

Vhodné pro děti od 2 do 5 let.

Balení: 1 ks
Věk: Od 2 let
Načítám