LEGO Friends 41391 - Kadeřnictví v městečku Heartlake

Znáte nějaké lepší místo, kde byste mohli s kamarády probírat dění ve světě, než je kadeřnictví? 

EAN: 5702016618785
Kód 1: 2241391
Kód 2: 41391LEG
445 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Znáte nějaké lepší místo, kde byste mohli s kamarády probírat dění ve světě, než je kadeřnictví? Tato stavebnice pro úpravy účesů překypuje množstvím různých kreativních scénářů k přehrání. Najdete zde spoustu roztomilých kadeřnických doplňků, jako jsou fény a paruky, které zažehnou jiskru představivosti. Se sadou Lego Friends Kadeřnictví v městečku Heartlake si děti můžou zahrát na zákazníka nebo kadeřnici. A čeká na ně i spousta bláznivých střihů k vyzkoušení. 

Úžasně detailní prostředí dětem umožní sledovat, jak minipanenky postupně prochází jednotlivými částmi kadeřnictví. Mezi roztomilými prvky najdeme umyvadlo ve tvaru mušle, židli na stříhání vlasů, část pro tvorbu účesu a pokladnu. Je libo fialovou ofinu?

Všechny Lego sady obsahují velmi jednoduché tištěné návody, kadeřnictví v městečku Heartlake ale zároveň nabízí vylepšený zážitek ze stavění. Stáhněte si aplikaci Lego Life a přejděte do návodu Instructions PLUS, abyste mohli stavbu přibližovat, otáčet a různě prohlížet. Tomu se říká stavění v digitálním věku!

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 26 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám