LEGO Friends 41389 - Pojízdný zmrzlinový stánek

Malí stavitelé si s Lego Friends Pojízdným zmrzlinovým stánkem užijí spousty bezvadného hraní s tematikou jídla a horkých dnů. 

EAN: 5702016616750
Kód 1: 2241389
Kód 2: 41389LEG
225 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Malí stavitelé si s Lego Friends Pojízdným zmrzlinovým stánkem užijí spousty bezvadného hraní s tematikou jídla a horkých dnů. Tato zmrzlinová stavebnice obsahuje naběračky, kornoutky i nanuky pro zábavné míchání a kombinovaní příchutí. Děti se můžou skamarádit s minipanenkou Stephanií od Lego Friends a pomáhat jí prodávat lahodné zmrzlé pochoutky. Tato kreativní zmrzlinová stavebnice je navíc šikovně řešená, takže si ji můžete přibalit s sebou na cesty.

Pokud má vaše dítě rádo vozidla, rozhodně si zamiluje i tento roztomilý pojízdný stánek a Lego moped. Pojízdný stánek se dá od skútru odpojit, čímž docílíte ještě dynamičtějšího požitku z hraní. Tato Lego stavebnice také pomáhá podporovat kreativní hraní, při kterém se děti rozhodují, kam Stephanie vyrazí příště.

Nejlepší okamžiky jsou ty strávené s nejlepšími kamarády.

Stavebnice Lego Friends umožňují dětem přehrávat si setkání s kamarády a jejich roztomilými Lego mazlíčky! Všechny Lego sady obsahují jednoduché tištěné návody na stavění, k této stavebnici je navíc k dispozici také návod Instructions PLUS! Díky němu si lze v aplikaci LEGO Life vše přibližovat, otáčet a různě zobrazovat, takže se i ty nejmladší děti budou cítit jako mistři stavitelé!

Rozměry kusového balení: 12 x 5 x 14 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám