LEGO DOTS 41913 - Mega balení náramků

"Děti, které se rády věnují tvořivým uměleckým projektům společně s kamarády, si zamilují tuto sadu Mega balení náramků od Lego DOTS.

EAN: 5702016668674
Kód 1: 2241913
Kód 2: 41913LEG
649 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

"Děti, které se rády věnují tvořivým uměleckým projektům společně s kamarády, si zamilují tuto sadu Mega balení náramků od Lego DOTS. Tato sada na výrobu vlastních náramků je jednoduchá a intuitivní. Umožňuje dětem navrhovat si vlastní doplňky společně s kamarády a upravovat je zcela podle vlastního vkusu. Nepřeberné množství nápadů na kreativní náramky! Při zdobení a sdílení náramků budou děti rozvíjet své schopnosti sebevyjadřování a projeví svou kreativitu, ať už se nechají inspirovat přiloženými ukázkami vzorů, nebo vymyslí vlastní, jedinečný styl. Zatímco si užíváte kreativní zábavu s kamarády, můžete použít barevná zdobítka z této a jiných sad.

Přizpůsobitelné náramky přátelství! Tato megasada na výrobu náramků obsahuje pět nastavitelných, flexibilních pásků v různých barvách, které se hodí na větší i menší zápěstí. Sada obsahuje 295 různých dílků, včetně speciálních dekorativních zdobítek. Je tu také možnost, že narazíte na velmi vzácné zdobítko s pěti srdíčky. Náramky měří vždy přes 20 cm na délku, takže tato vzrušující sada umožní začínajícím návrhářům nejprve něco zajímavého vyrobit a poté dílky roztřídit a bezpečně uložit do přenosného boxu s oddělovacími příčkami.

Rozměry kusového balení: 22 x 22 x 5 cm

Zábavné navrhování pro děti, které rády tvoří a sdílejí své výrobky s ostatními. Výhodou této stavebnice je, že děti mají příležitost sdílet náramky s kamarády a následně si je vyzdobit podle vlastního vkusu. Lze je kombinovat s návrhy kamarádů a vymýšlet si vlastní vzory. Otevřete balíček a užijte si hodiny zábavy při zdobení náramků. Díky srozumitelnému návodu si děti s navrhováním poradí raz dva, což jim poskytne radost ze samostatného vytváření jedinečných doplňků a možnost užít si nekonečnou porci kreativní zábavy. 

Fanoušci umění a rukodělného tvoření si tuto sadu jednoduše zamilují. Pružné náramky a pestrobarevná zdobítka se výborně hodí jako vánoční, narozeninový nebo jakýkoli jiný dárek pro kluky a holky ve věku od 6 let. 

Již od roku 1958 splňují Lego kostky a dílky ty nejvyšší standardy tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné skládání a rozebírání. Lego kostky a dílky stavebnice pro děti splňují ty nejvyšší standardy bezpečnosti a kvality.

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám