LEGO Disney 41165 - Anna a výprava na kánoi

Vydej se po řece do začarovaného lesa daleko od Arendelle ve speciální kánoi s oblíbenými hrdiny od Disneyho, Annou a Olafem! 

EAN: 5702016368628
Kód 1: 2241165
Kód 2: 41165LEG
445 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vydej se po řece do začarovaného lesa daleko od Arendelle ve speciální kánoi s oblíbenými hrdiny od Disneyho, Annou a Olafem! Připluj ke břehu, nakrm roztomilého králíčka a pak si užij spoustu legrace na houpačce a ledové klouzačce do řeky. Ale dávej pozor, ať nevzbudíš obra země, který spí u řeky! Nechte svého malého stavitele znovu prožít příběhy z Ledového království II se sadou Lego Disney Anna a výprava na kánoi.

Tato Lego stavebnice 4+ s kánoí je speciálně navržena tak, aby byla zábavná a snadná. Obsahuje Lego figurky zvířat a speciální podložku pro začátečníky, která i úplným nováčkům ve světě Lego umožní zažívat radost ze stavění budov, vozidel a dalších modelů. Součástí je jednoduchý návod, který pomůže všem malým fanouškům Ledového království porozumět účelu jednotlivých stavebních kroků a rozvíjet představivost a důvěru ve vlastní rané stavitelské dovednosti ve známém prostředí pohádek studia Disney. Dopřejte všem Lego stavitelům úžasný stavitelský zážitek s návody na stavění PLUS, které jsou dostupné v aplikaci Lego Life pro smartphony a tablety. Snadno použitelný, intuitivní návod na stavění jim umožní za pochodu přibližovat, otáčet a vizualizovat jejich výtvory pomocí speciálního režimu. Návod na stavění PLUS je také vhodný pro malé stavitele, jelikož je provede stavitelským procesem a umožní jim dosáhnout větší nezávislosti a zažít úspěchy.

Tato stavebnice pro všechny fanoušky Ledového království nabízí dvě známé postavy a Legofigurku králíčka.

Rozměry kusového balení: 14 x 7 x 26 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney, Ledové království
Věk: Od 4 let
Načítám