LEGO Creator 31102 - Ohnivý drak 3v1

Probuďte v dětech představivost a lásku k majestátním zvířatům prostřednictvím stavebnice Ohnivý drak od Lego Creator 3v1. Děti si rády hrají s obávanými a oheň plivajícími draky. 

EAN: 5702016616286
Kód 1: 2231102
Kód 2: 31102LEG
445 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Probuďte v dětech představivost a lásku k majestátním zvířatům prostřednictvím stavebnice Ohnivý drak od Lego Creator 3v1. Děti si rády hrají s obávanými a oheň plivajícími draky. Ten náš má pohyblivou hlavu, tlamu, nohy, ocas, křídla a drápy, navíc nechybí ani otevírací truhla s pokladem. S touto stavebnicí od Lego Creator 3v1 si děti užijí hned trojnásobnou porci zábavy a stavění. Mohou si postavit ohnivého draka a pak ho přestavět na šavlozubého tygra s pohyblivýma nohama, hlavou a tlamou nebo škorpióna s pohyblivýma nohama a klepety, případně si vymyslet něco vlastního. Tato stavebnice podporuje představivost i kreativní hraní a představuje ideální dárek pro děti k jakékoliv příležitosti.

Co je nejlepší na tom, když máte ohnivého draka? Přece poklad, který střeží! Uložte poklad do truhlice, ukryjte ji pod křídla draka a ukažte hledačům pokladů, kdo je tady pánem. Pak se proleťte po okolí a nashromážděte další lesklé a drahocenné předměty. Až budete mít všechny ve svém vlastnictví, přestavějte draka na nelítostného šavlozubého tygra, nebezpečného škorpióna nebo něco jiného! Dokážete zkrotit všechna tři zvířata z této sady?

Ohnivý drak měří 11 cm na výšku, 32 cm na délku a 25 cm na šířku.

Počet dílků: 234

Stavebnice Lego Creator 3v1 dětem předkládají nesmírně detailně propracované modely s různou tematikou, díky čemuž přispívají k rozvoji představivosti. Modely nabízejí nekonečné stavitelské a herní možnosti a zároveň napomáhají rozvíjet kreativitu v dětech všech věkových kategorií.

Rozměry kusového balení: 19 x 5 x 26 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám