LEGO Creator 31100 - Sporťák 3v1

Probuďte v dětech kreativitu a lásku k vozidlům prostřednictvím vzrušující stavebnice Lego Creator 3v1 Sporťák. 

EAN: 5702016616064
Kód 1: 2231100
Kód 2: 31100LEG
209 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Probuďte v dětech kreativitu a lásku k vozidlům prostřednictvím vzrušující stavebnice Lego Creator 3v1 Sporťák. Děti si s tímto červeno-černým sporťákem vybaveným motorem, sáním a zadním přítlačným křídlem užijí pořádnou porci závodění. Tato sada od Lego Creator 3v1 nabíz tři různé stavitelské a herní zážitky. Děti si mohou postavit model sporťáku, přestavět ho na extrémní závoďák s motorem a sáním nebo sestavit klasické letadlo. Samozřejmě vždycky je tady možnost postavit si něco úplně jiného a nového.

Naskočte do tohoto úžasného červeného sporťáku a vyrazte na cestu! Nakopněte motor této červeno-černé mašiny a šlápněte na to! A pro ještě větší porci zábavy lze model přestavět na extrémní závoďák, se kterým snadno pokoříte rychlostní rekord, nebo na klasické letadlo, které nesmí chybět na žádné letecké show. Vždycky pak můžete použít svou představivost a postavit něco úplně nového. Vychutnejte si vůni benzínu s touto parádní stavebnicí 3v1!

Sporťák měří přes 4 cm na výšku, 12 cm na délku a 7 cm na šířku.

Počet dílků: 134

Tato parádní stavebnice podněcuje ke kreativnímu hraní a představuje skvělý dárek nebo odměnu. Do kabiny obou modelů aut je možné usadit minifigurku.

Stavebnice Lego Creator 3v1 dávají dětem příležitost stavět detailně propracované modely a nápaditě si s nimi hrát. Modely nabízejí nekonečné stavitelské a herní možnosti a zároveň probouzejí kreativitu v dětech všech věkových kategorií. Tyto malé a inspirativní stavebnice představují skvělý dárek pro jakoukoliv příležitost.

Rozměry kusového balení: 14 x 6 x 19 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám