LEGO Creator 31099 - Vrtulové letadlo 3v1

Probuďte v dětech kreativní myšlení a lásku k hraní prostřednictvím akční stavebnice Lego Creator 3v1 Vrtulové letadlo. 

EAN: 5702016616057
Kód 1: 2231099
Kód 2: 31099LEG
225 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Probuďte v dětech kreativní myšlení a lásku k hraní prostřednictvím akční stavebnice Lego Creator 3v1 Vrtulové letadlo. Děti si mohou s tímto barevným modelem s otočnou vrtulí a nastavitelnými špičkami křídel hrát na starty a přistání jako na skutečném letišti. Tato sada od Lego Creator 3v1 nabízí tři různé stavitelské a herní zážitky. Děti si mohou postavit vrtulové letadlo a pak ho přestavět na tryskáč či helikoptéru s přistávací plochou, nebo dají prostor své tvořivosti a vytvoří něco zcela nového.

Proleťte se v tomto úžasném vrtulovém letadle! Roztočte vrtuli, nastavte špičky křídel a připravte se ke startu! Po přistání můžete letadlo přestavět na tryskáč, který si hravě poradí i s většími vzdálenostmi, nebo na helikoptéru a udělat si vyhlídkový let nad krajinou. Pak je tady vždycky možnost popustit uzdu představivosti a postavit něco úplně nového. Připravte se vyrazit do oblak s touto parádní stavebnicí 3 v 1! Tato sada od Lego Creator 3v1 nabízí 3 různé stavitelské a herní zážitky. Děti si mohou postavit vrtulové letadlo a pak ho přestavět na tryskáč či helikoptéru s přistávací plochou, nebo dají prostor své tvořivosti a vytvoří něco zcela nového. Tato skvělá hračka díky třem modelům v jednom osloví řadu dětí a představuje skvělý dárek pro všechny příležitosti. 

Vrtulové letadlo měří přes 7 cm na výšku, 14 cm na délku a 18 cm na šířku.

Počet dílků: 128

Stavebnice Lego Creator 3v1 dávají dětem příležitost stavět detailně propracované modely a nápaditě si s nimi hrát. Modely přináší nekonečné stavitelské a herní možnosti a zároveň probouzejí kreativitu v dětech všech věkových kategorií. Zábavné a inspirativní stavebnice představují také ideální dárek k narozeninám nebo k Vánocům.

Rozměry kusového balení: 14 x 5 x 19 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám