LEGO City 60258 - Tuningová dílna

Tuto zábavnou sadu Tuningová dílna od Lego City si zamilují děti, které zbožňují modely aut, ale také fanoušci populárního televizního seriálu Lego City. 

EAN: 5702016617924
Kód 1: 2260258
Kód 2: 60258LEG
2 495 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Tuto zábavnou sadu Tuningová dílna od Lego City si zamilují děti, které zbožňují modely aut, ale také fanoušci populárního televizního seriálu Lego City. Obsahuje opravnu, odtahový vůz a malý autosalon prodávající pochybné vozy za výhodné ceny! A to rozhodně není vše! Děti dále získají výběr zábavných postav s úžasnými vozidly, včetně Treada Octanea a jeho vozu Hot Rod, ale také Harla Hubbse s jeho šílenou motorkou na raketový pohon. Perfektní kombinace pro zábavná dobrodružství.

V tuningové dílně Treada Octanea to opravdu žije! Bláznivý kutil Harl Hubbs pracuje na své raketové motorce, Tread svařuje svůj vůz Hot Rod a mechanik právě dorazil v odtahovém vozu s rozbitým sportovním autem. Mezitím se „nejpoctivější“ prodejce aut ve městě připravuje ve svém obytném přívěsu na další speciální nabídky! S touto cool sadou od Lego City na vás čeká spousta zábavy! 

Součástí je model garáže, obytný přívěs a parádní vozidla, včetně odtahového vozu, vozu Hot Rod a raketové motorky, a k tomu navíc 7 minifigurek, včetně postav z televizního seriálu LEGO® City Treada Octanea a Harla Hubbse.

 V sestaveném stavu měří dílna Treada Octana přes 14 cm na výšku, 17 cm na šířku a 13 cm do hloubky, zatímco odtahový vůz měří přes 7 cm na výšku, 18 cm na délku a 6 cm na šířku.

Počet dílků: 897

Tato sada obsahuje jednoduchý návod na stavění, který pomůže začínajícím Lego stavitelům stát se opravdovými mistry.

Sady od Lego City Turbo Wheels s úžasnou řadou super rychlých a super cool modelů na kolech dětem dávají příležitost nastartovat jejich vnitřní motor. Tyto sady s řadou funkcí, propracovanými budovami a zábavnými postavami inspirují k otevřenému, nezávislému hraní, při němž si děti mohou přehrávat scénáře odrážející skutečný život zábavným a vzrušujícím způsobem.

Rozměry kusového balení: 38 x 7 x 48 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám