LEGO Star Wars 75353 - Honička spídrů na planetě Endor – diorama

Zachyťte dynamickou akci vzrušující scény z filmu Star Wars: Návrat Jediho se stavebnicí Honička spídrů na planetě Endor – diorama.
EAN: 5702017421377
Kód 1: 2275353
Kód 2: 75353LEG
1 739 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Zachyťte dynamickou akci vzrušující scény z filmu Star Wars: Návrat Jediho se stavebnicí Honička spídrů na planetě Endor – diorama. Součástí stavebnice jsou 3 minifigurky Lego (princezna Leia, Luke Skywalker a průzkumný voják), 2 spídrové motorky s průhlednými prvky, díky nimž je lze v lesích Endoru libovolně pózovat tak, aby vypadaly, že skutečně letí, 2 sestavitelné stromy a prvky kapradin, které jsou novinkou pro květen 2023. Postavte dynamickou scénu, ve které princezna Leia a Luke Skywalker pronásledují průzkumného vojáka v lesích na měsíci Endoru. Výstavní model dokončíte plaketkou s hláškou Luka Skywalkera („Quick! Jam their comlinks. Center switch!“) a plaketkou s logem ke 40. výročí filmu Star Wars: Návrat Jediho.

  • Diorama měří přes 20 cm na výšku, 28 cm na šířku a 18 cm do hloubky a je doplněno pamětní deskou s nápisem 40 Star Wars: Návrat Jediho

  • Počet dílků: 608

Tato sada je součástí řady stavebnic Lego Star Wars pro dospělé, ve které najdete další sestavitelná dioramata představující nezapomenutelné momenty, a je skvělým dárkem nejen pro vás, ale i další dospělé fanoušky Star Wars. Aplikace Lego Builder nabízí praktický způsob, jak si uložit návod na stavění a mít přehled o postupu. Nabízí také nástroje pro přibližování a otáčení modelů ve 3D.

Lego kostky a dílky splňují přísné průmyslové standardy, takže se snadno a bezpečně spojí a vytvoří silné modely. Lego prvky jsou testovány tak, aby splňovaly vysoké globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusobvého balení: 28 x 26 x 8 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 608
Věk: Od 18 let
Načítám