LEGO Star Wars 75348 - To-be-revealed-soon

S touto sadou Lego Star Wars: The Mandalorian si děti mohou zopakovat napínavé souboje mezi bojovníkem Mandalorian Fang Fang a stíhačkou TIE Interceptor.
EAN: 5702017421339
Kód 1: 2275348
Kód 2: 75348LEG
83,65 € cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

S touto sadou Lego Star Wars: The Mandalorian si děti mohou zopakovat napínavé souboje mezi bojovníkem Mandalorian Fang Fang a stíhačkou TIE Interceptor. Sada obsahuje Fang Fighter, který měl premiéru ve 3. sezóně populární série na Disney+, a klasický TIE Interceptor. Každý model má otevírací kokpit pro minifigurku a dva pružinové vystřelovače. V Fang Fighter je také úložný prostor pro zbraně. Sada obsahuje také tři Lego minifigurky se zbraněmi. Nechte své dítě, aby znovu vytvořilo příběhy z 3. řady Star Wars: The Mandalorian, nebo si vytvořte vzrušující vlastní dobrodružství s těmito zábavnými sestavitelnými stíhačkami. Mandalorian drží temný meč, velitel Mandalorianské flotily má blasterovou pistoli a jetpack a pilot TIE má blasterovou pistoli. Součástí je také Lego droid R2-E6.

  • Fang Fighter měří přes 4 cm na výšku, 26 cm na délku a 24 cm na šířku

  • Počet dílků: 957

Od roku 1999 vytváří Lego Group hvězdné lodě, vozidla, místa a postavy z vesmíru Star Wars . Podívejte se na širokou škálu dostupných stavebnic a objevte produkty, které si zamilují fanoušci všech věkových kategorií. Aplikace Lego Builder nabízí vašemu dítěti snadné a intuitivní stavitelské dobrodružství. Vaše dítě může zvětšovat a otáčet 3D pohledy na modely, ukládat sady a sledovat jejich stavění.

Lego Star Wars sady umožňují dětem i dospělým fanouškům Star Wars znovu vytvořit nezapomenutelné scény, vytvořit si vlastní příběhy nebo jednoduše vystavit postavené modely.

Lego kostky splňují přísné průmyslové standardy, takže je lze pokaždé bezpečně sestavit. Lego prvky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 48 x 28 x 7 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 957
Věk: Od 9 let
Načítám