LEGO Disney 43213 - Malá mořská víla a její pohádková kniha

Stavebnice Malá mořská víla a její pohádková kniha od Lego Disney fanouškům filmu Malá mořská víla od Disney od 5 let přinese nekonečnou zábavu. Je inspirovaná připravovaným hraným filmem Malá mořská víla.
EAN: 5702017424804
Kód 1: 2243213
Kód 2: 43213LEG
15,73 € cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Malá mořská víla a její pohádková kniha od Lego Disney fanouškům filmu Malá mořská víla od Disney od 5 let přinese nekonečnou zábavu. Je inspirovaná připravovaným hraným filmem Malá mořská víla a skládá se ze 3 částí: Uršulina doupěte se skládacím trůnem ze škeble, knihovny prince Erika se skrytou knihou a mapou a Arieliny jeskyně s otáčející sochou a klíčem. V této Lego sadě děti najdou tři Lego mikropanenky a mohou si začít okamžitě hrát – Ariel, prince Erika a Uršulu od Disney – a navíc také figurku kraba Sebastiana. Tato stavebnice je plná hracích prvků – od otáčející se sochy, skládacího trůnu ze škeble a knihovny s úkryty pro knihu a mapu. Tato pohádková kniha ze zábavným dárkem, který okouzlí každé dítě. Otevřete knihu a vstupte do mikrosvěta plného vzrušujících detailů, dílků a funkcí.

Děti si s touto zamykatelnou knihou užijí spoustu kreativních možností. Mohou si s ní hrát buď samostatně, nebo v kombinaci s dalšími stavebnicemi Lego Disney (prodávány samostatně), a je plná funkcí a inspirativních doplňků, které zažehnou jiskru dětské představivosti.

  • Rozměry otevřené knížky jsou 7 cm na výšku, 22 cm na šířku a 12 cm do hloubky

  • Počet dílků: 134

Aplikace Lego Builder vás a vaše dítě provede stavitelským dobrodružstvím a nabídne vám nástroje k přibližování a otáčení 3D modelů, ukládání stavebnic a sledování postupu. Díky nezaměnitelným modelům a detailním mikropanenkám Lego stavebnice na motivy pohádek Disney podněcují kreativní hraní a přispívají k rozvoji důležitých dovedností.

Už od roku 1958 splňují dílky Lego přísné standardy a umožňují konzistentní spojování. Dílky Lego vyhovují přísným globálním bezpečnostním standardům.

Rozměry kusového balení: 21 x 19 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney, Malá mořská víla
Počet dílků stavebnice: 134
Věk: Od 5 let
Načítám