LEGO Marvel 76254 - Vesmírná loď malého Rocketa

Superhrdinská Vesmírná loď malého Rocketa od Lego Marvel z filmu Strážci Galaxie: Volume 3 dětem od 8 let umožní stát se součástí nekonečně nápaditých dobrodružství. Rocket ve vesmíru!
EAN: 5702017419718
Kód 1: 2276254
Kód 2: 76254LEG
27,50 € cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Superhrdinská Vesmírná loď malého Rocketa od Lego Marvel z filmu Strážci Galaxie: Volume 3 dětem od 8 let umožní stát se součástí nekonečně nápaditých dobrodružství. Rocket ve vesmíru! Tato stavebnice představuje vesmírnou loď, pomocí níž malý Rocket utekl svým stvořitelům. Součástí je otevírací kokpit, zatahovací podvozek a 2 vystřelovače. Kromě figurky malého Rocketa je součástí sady také minifigurka dospělého Rocketa, která povzbuzuje k dalším akčním dobrodružstvím Strážců Galaxie.

  • Tato všestranná stavebnice měří přes 7 cm na výšku, 23 cm na šířku a 11 cm do hloubky

  • Počet dílků: 330

Stáhněte si aplikaci Lego Builder a vychutnejte si pohlcující stavitelský zážitek s digitálními funkcemi přibližování a otáčení modelů ve 3D a možností ukládání stavebnic a zobrazení postupu ve stavění. Rozsáhlá řada stavebnic Lego Marvel přináší neomezené možnosti tvůrčího hraní a stavění.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a snadno z nich lze stavět. Kostky a dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Marvel
Počet dílků stavebnice: 330
Věk: Od 8 let
Načítám