LEGO Disney 43219 - Kreativní zámky princezen od Disneyho

Inspirujte děti od 6 let stavebnicí Kreativní zámky princezen od Disneyho – Lego Disney. V této stavebnici najdete ikonické i obyčejné dílky, minipanenky Lego Disney Belly a Popelky,
EAN: 5702017424866
Kód 1: 2243219
27,50 € cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Inspirujte děti od 6 let stavebnicí Kreativní zámky princezen od Disneyho – Lego Disney. V této stavebnici najdete ikonické i obyčejné dílky, minipanenky Lego Disney Belly a Popelky, Lego figurky Lumiera a Guse a dva návody na stavění, které umožní sdílet zábavu s kamarády či celou rodinou. Postavte zámky pro dvě ze svých oblíbených princezen Disney! Tato stavebnice inspirující k nápaditému hraní vám umožní postavit malé zámky pro Bellu a Popelku od Disney a jejich přátele Lumiera a Guse – nebo je můžete libovolně kombinovat. Navrhněte úžasný zámek pro obě princezny nebo si popusťte uzdu fantazii a postavte něco zcela jiného. Fantazii se meze nekladou!

  • Každý z malých Disney hradů je 13 cm vysoký, 8 cm široký a 4 cm hluboký

  • Počet dílků: 140

Děti se mohou těšit na nenáročné a intuitivní stavitelské dobrodružství s aplikací Lego Builder. V ní si lze přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup. Tato stavebnice miniaturních zámků fanouškům Disney princezen přinese hodiny zábavy. Se sadou je možné hrát si buď samostatně, s přáteli nebo s rodinou, nebo v kombinaci s ostatními stavebnicemi Lego Disney (prodávanými samostatně). Kultovní princezny Disney Disney princezny Bella a Popelka a jejich společníci Lumiere a Gus rozdmýchají dětskou fantazii a pomohou jim přehrávat známé scény nebo si vymýšlet vlastní. 

Od roku 1958 splňují Lego prvky přísné průmyslové standardy, takže je lze spolehlivě znovu a znovu skládat. Lego prvky jsou testovány na pád, teplo, tlak a torzi a analyzovány, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 28 x 23 x 5 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney
Počet dílků stavebnice: 140
Věk: Od 6 let
Načítám