LEGO Duplo 10984 - Bio zahrádka

Nechte děti zahradničit se stavebnicí Lego DUPLO® Moje první bio zahrádka. Je plná doplňků a funkcí, které rodičům pomohou seznámit děti s konceptem ekosystému a vysvětlit jim, co na zahradě roste.
EAN: 5702017416984
Kód 1: 2210984
Kód 2: 10984LEG
949 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Nechte děti zahradničit se stavebnicí Lego Duplo Moje první bio zahrádka. Je plná doplňků a funkcí, které rodičům pomohou seznámit děti s konceptem ekosystému a vysvětlit jim, co na zahradě roste. Malé ručky toho budou mít spoustu k objevování, včetně rajčete, mrkve, melounu, stromků, květin, hmyzu a kostek počasí. Jakmile hraní skončí, vše snadno uklidíte do boxu na kostky Lego Duplo. Děti se mohou těšit na pestrobarevné kostky a dílky, které jim umožní prozkoumat zahradu, seznámit se se zvířátky a zjistit, jak se pěstují rostliny. Stavebnice je dodávána v boxu na kostky, který usnadní úklid, jakmile hraní skončí. 

  • Stohovatelná krabice z cihel je 18 cm vysoká, 36 cm široká a 18 cm hluboká

  • Počet dílků: 43

Stavebnice z řady Lego Duplo Moje první nabízí neomezené možnosti pro nápadité a hravé učení. Tyto kreativní modely ukážou dětem, jak se pěstuje zelenina a ovoce, prostřednictvím barevných dílků, které se skládají na sebe a které pomohou rozvíjet jemné motorické dovednosti. Rostlinky mají navíc roztomilé obličeje. Ty děti inspirují k sebevyjádření a naučí je rozeznávat různé emoce, zatímco si s nimi budou užívat nekončící tvůrčí zábavu.

Rozměry kusového balení: 37 x 18 x 18 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 43
Věk: Od 18 měsíců
Načítám