LEGO DUPLO 10982 - Traktor se zeleninou a ovocem

Stavebnice Lego Duplo Můj první traktor se zeleninou a ovocem přináší těm nejmenším spoustu způsobů, jak se učit. 
EAN: 5702017416168
Kód 1: 2210982
Kód 2: 10982LEG
15,35 € cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego Duplo Můj první traktor se zeleninou a ovocem přináší těm nejmenším spoustu způsobů, jak se učit. Děti budou pomáhat farmáři sklízet plodiny s traktorem se třemi přívěsy. Děti od 18 měsíců zdokonalí své motorické dovednosti a zjistí, jak se pěstuje zelenina a ovoce. Při skládáním kostek na sebe si mohou hrát na to, že plodiny „rostou“. Také si užijí zábavu při třídění podle barev, protože budou dávat rostliny do správných přívěsů. Malé děti však mohou zapojit i svou kreativitu a schopnost sebevyjádření, aby pomíchaly barvy podle sebe nebo změnily obličeje, jak se jim zlíbí! 

  • S připojeným přívěsem měří traktor přes 17 cm na výšku, 45 cm na délku a 7 cm na šířku

  • Počet dílků: 19

Vzdělávací hračky, díky kterým je učení zábava. Všechny hračky Lego DUPLO jsou odborně navržené tak, aby přinášely zábavné příběhy, pestré barvy, zajímavé postavy a spoustu detailů, které podnítí rozvoj dovedností malých stavitelů. Tento model je kompatibilní s dalšími stavebnicemi z řady Moje první na motivy farmaření a se všemi modely Lego DUPLO.

Od roku 1969 splňují stavebnice Lego Duplo přísné průmyslové standardy, takže malíčky mohou kostky snadno zvednout, umístit a rozebrat. Kostky a dílky LEGO® DUPLO® herní sady jsou testovány na pád, teplo, tlak a kroucení a analyzovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 35 x 19 x 9 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 19
Věk: Od 18 měsíců
Načítám