LEGO Marvel Spiderman 10790 - Spideyho tým v majáku Zeleného goblina

Stavebnice Spideyho tým v majáku Zeleného goblina od Lego  Marvel je plná akce navržené speciálně pro děti od 4 let – od podzemní jeskyně až po dýni na vrcholku majáku. Poklad, past a superhrdinské bitvy.
EAN: 5702017424156
Kód 1: 2210790
Kód 2: 10790LEG
715 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Spideyho tým v majáku Zeleného goblina od Lego  Marvel je plná akce navržené speciálně pro děti od 4 let – od podzemní jeskyně až po dýni na vrcholku majáku. Poklad, past a superhrdinské bitvy. Součástí sady jsou čtyři minifigurky – Miles Morales, Ghosty, Sandman a Zelený goblin – a navíc také sestavitelná ztroskotaná pirátská loď, koleje pro přepravu ukradeného pokladu, jeskyně, která slouží jako vězení, základna Zeleného goblina v majáku a spousta doplňků. Nechybí ani začátečnická kostka, která nejmenším stavitelům dodává sebevědomí sadu stavět a přestavovat. Přidejte se ke Spinovi a Ghosty na Goblinově ostrově. Jsou svědky toho, jak Sandman ukradne poklad z lodě, naloží jej na vozík a po kolejích jej odveze zpět na ostrov. Spin se ho snaží zastavit obří pavučinou, ale Zelený goblin popadne svou dýňovou bombu a se svým kluzákem začne hrdiny pronásledovat. Pomůžete Spinovi a Ghosty dostat padouchy tam, kam patří – do vězení na ostrově?

  • Maják měří přes 22 cm na výšku, 31 cm na šířku a 21 cm do hloubky

  • Počet dílků: 149

Ve stavebnici najdete také jednoduchý návod v podobě barevného obrázkového příběhového průvodce a aplikace Lego Builder s návody na stavění potěší intuitivními nástroji přibližování a otáčení, které dětem umožní prohlížet si model, zatímco na něm pracují. Zábava pro celou rodinu Stavebnice pro děti od 4 let představují ideální způsob, jak mohou dospělí sdílet zábavu při stavění se svými potomky: Ať už patří mezi dlouholeté příznivce modelů Lego, nebo se s našimi kostkami teprve seznamují. 

Lego prvky splňují přísné průmyslové standardy kvality, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a pokaždé bez námahy zaklapnou dohromady. Lego prvky jsou testovány na pád, teplo, tlak a kroucení a analyzovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 22 x 8 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Spiderman, Marvel
Počet dílků stavebnice: 149
Věk: Od 4 let
Načítám