LEGO ICONS 10314 - Dekorace ze sušených květů

Pořiďte si domů dekoraci, která nevyžaduje žádnou údržbu. Stavebnice Dekorace ze sušených květů od Lego Icons nabízí zábavný stavitelský projekt pro dospělé. Doslova překypuje pestrobarevnými květy inspirovanými podzimními barvami.
EAN: 5702017416878
Kód 1: 2210314
41,88 € cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Pořiďte si domů dekoraci, která nevyžaduje žádnou údržbu. Stavebnice Dekorace ze sušených květů od Lego Icons nabízí zábavný stavitelský projekt pro dospělé. Doslova překypuje pestrobarevnými květy inspirovanými podzimními barvami. Ve středu pozornosti se ocitá gerbera a růže. Po dokončení si výtvor můžete vystavit nebo zavěsit na zeď jako dekoraci s květinovým motivem, která vám bude přinášet radost navždy. 

  • Aranžmá je 7 cm vysoké, 40 cm široké a 13 cm hluboké

  • Počet kostek: 812

Díky dělenému designu umožňuje model stavět dvěma osobám současně. Nabízí se tak skvělá příležitost, jak si vychutnat kvalitně strávený čas s přáteli nebo rodinnými příslušníky. Tato stavebnice je součástí revoluční botanické kolekce Lego pro dospělé a obsahuje několik dílků z rostlinného plastu, který se trvale udržitelným způsobem vyrábí z cukrové třtiny.

Objevte intuitivní návod na stavění v aplikaci Lego Builder, kde můžete přibližovat a otáčet své modely ve 3D, sledovat postup a ukládat stavebnice.

Kostky Lego se vyrábějí z vysoce kvalitních materiálů. Jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné skládání a rozpojování – a to již od roku 1958. Dílky Lego kladou bezpečnost a kvalitu na první místo. Proto procházejí přísnými testy, takže si můžete být jistí, že model dekorace ze sušených květů je bezpečný a dostatečně robustní.

Rozměry kusového balení: 26,2 x 6 x 38,2 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 812
Věk: Od 18 let
Načítám