LEGO Marvel 76248 - Stíhačka Avengers Quinjet

Stíhačka Avengers Quinjet od Lego Marvel je autentická replika slavného superhrdinského letounu, kterou si mohou děti od 9 let postavit, vystavit a cestovat v ní vesmírem na nekonečných dobrodružstvích inspirovaných sérií Avengers.
EAN: 5702017419671
Kód 1: 2276248
Kód 2: 76248LEG
84,19 € cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stíhačka Avengers Quinjet od Lego Marvel je autentická replika slavného superhrdinského letounu, kterou si mohou děti od 9 let postavit, vystavit a cestovat v ní vesmírem na nekonečných dobrodružstvích inspirovaných sérií Avengers. Tato propracovaná replika slavné stíhačky Quinjet z filmové série Avengers studia Marvel potěší otevíracím kokpitem, prostorem pro pasažéry a zadním oddílem. Dále nechybí zatahovací podvozek a nastavitelná křídla.Součástí je také řada doplňků a pět ikonických minifigurek: Black Widow, Thor se svým kladivem, Iron Man, Captain America se svým štítem a Loki se svým žezlem. Děti mají na výběr ze dvou archů se samolepkami, takže si loď Quinjet mohou ozdobit buď nápisem Avengers, nebo S.H.I.E.L.D. Když model zrovna nebude děti inspirovat k nekončícím kreativním dobrodružstvím, bude se skvěle vyjímat na výstavce v každém dětském pokojíčku. Součástí modelu je odnímatelný podstavec na vystavení.

  • Stíhačka Quinjet měří s vysunutými kolečky a sklopenými křídly přes 14 cm na výšku, 34 cm na délku a 35 cm na šířku

  • Počet kostek: 795

Aplikace Lego Builder s návody na stavění potěší intuitivními nástroji přibližování a otáčení, které dětem umožní vizualizovat si model, zatímco na něm pracují. Rozsáhlá řada sběratelských stavebnic Lego Marvel, které lze vzájemně kombinovat, inspiruje malé stavitele inovativními prvky a neomezenými možnostmi stavění a hraní.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a umožňují hladké spojování. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 48 x 38 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Marvel
Počet dílků stavebnice: 795
Věk: Od 9 let
Načítám