LEGO Marvel 76245 - Robotický oblek a motorka Ghost Ridera

Vezměte fanoušky superhrdinů od 7 let na velkolepá dobrodružství na motorce se stavebnicí Robotický oblek a motorka Ghost Ridera od Lego Marvel.
EAN: 5702017419657
Kód 1: 2276245
Kód 2: 76245LEG
719 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Vezměte fanoušky superhrdinů od 7 let na velkolepá dobrodružství na motorce se stavebnicí Robotický oblek a motorka Ghost Ridera od Lego Marvel. Dětí mohou posadit minifigurku Lego Ghost Ridera do otevíracího kokpitu robota. Kloubový robot se vyznačuje pohyblivými pažemi, nohama a rukama, takže jej lze polohovat. Herní možnosti a pózy na výstavce jsou tak téměř neomezené. Připínatelný řetěz inspiruje ke kreativní akci. Děti mohou vzít obřího robota na projížďku a podívat se, zda někde neřádí padouši. Motorka stojí i bez podpěry a zaujme plameny šlehajícími z výfuku a sedadlem, které udrží robota i během jízdy. Pro ještě více digitální zábavy je zde aplikace LEGO Builder s intuitivními nástroji přibližování a otáčení, které dětem umožní vizualizovat si model během stavění. 

  • Samotná motorka měří přes 10 cm na výšku, 30 cm na délku a 7 cm na šířku

  • Počet kostek: 264

Aplikace Lego Builder s návody na stavění potěší intuitivními nástroji přibližování a otáčení, které dětem umožní vizualizovat si model, zatímco na něm pracují. Rozsáhlá řada sběratelských stavebnic Lego Marvel, které lze vzájemně kombinovat, inspiruje malé stavitele inovativními prvky a neomezenými možnostmi stavění a hraní.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a umožňují hladké spojování. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x6 cm

 

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 264
Věk: Od 7 let
Načítám