LEGO Marvel Spiderman 76244 - To-be-revealed-soon

Uveďte děti od 7 let do světa marvelovských dobrodružství a superaut stavebnicí Miles Morales vs. Morbius od Lego Marvel.
EAN: 5702017419640
Kód 1: 2276244
Kód 2: 76244LEG
529 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Uveďte děti od 7 let do světa marvelovských dobrodružství a superaut stavebnicí Miles Morales vs. Morbius od Lego Marvel. Fanoušci Marvelu si stavebnici s minifigurkami Milese Moralese a upířího padoucha Morbiuse dozajista zamilují. Nechybí ani celá řada autentických doplňků a parádní závoďák. Auto potěší 2 vystřelovači v přední části a velkým turbo prvkem vzadu, který poskytne extra výkon v případě potřeby. Dále se můžete těšit na velký dílek v podobě pavučiny, který může Miles Morales „vystřelit“, a také na dvojici netopýrů, kteří Morbiusovi pomohou při uskutečňování jeho zlotřilých plánů. Honička ve vysoké rychlosti se neobejde bez zbraní a funkce vystřelování pavučin.

  • Tento všestranný model měří přes 6 cm na výšku, 23 cm na délku a 9 cm na šířku, takže si děti mohou vzít akčního superhrdinu kamkoli s sebou

  • Počet kostek: 220

Aplikace Lego Builder s návody na stavění potěší intuitivními nástroji přibližování a otáčení, které dětem umožní vizualizovat si model, zatímco na něm pracují. Zábava se superhrdiny nebere konce.  Rozsáhlá řada stavebnic Lego Marvel přináší neomezené možnosti tvůrčího hraní a stavění.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a umožňují hladké spojování. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy. 

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 220
Věk: Od 7 let
Načítám