LEGO AVATAR 75576 - Dobrodružství se Skimwingem

Milovníci filmu Avatar se již mohou těšit na stavebnici Dobrodružství se skimwingem od Lego Avatar určenou dětem od 8 let. S modelem si mohou přehrávat oblíbené okamžiky z filmu nebo si vymýšlet vlastní scény a příběhy.
EAN: 5702017421889
Kód 1: 2275576
Kód 2: 75576LEG
27,50 € cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Milovníci filmu Avatar se již mohou těšit na stavebnici Dobrodružství se skimwingem od Lego Avatar určenou dětem od 8 let. S modelem si mohou přehrávat oblíbené okamžiky z filmu nebo si vymýšlet vlastní scény a příběhy, v nichž se objeví figurka skimwinga, minifigurky Tonowariho a Jakea Sullyho a prostředí mimozemského korálového útesu. V krabici najdete vše, co potřebujete k sestavení pohyblivé figurky skimwinga, minifigurek Tonowariho a Jakea Sullyho, prostředí korálového útesu na měsíci Pandora a podstavce. Mezi doplňky tohoto modelu najdete Tonowariho kopí, kuši a rybu z měsíce Pandora.

  • Rozměry – Skimwing (bez podstavce) měří přes 6 cm na výšku, 33 cm na délku a 33 cm na šířku

  • Počet kostek: 259

Součástí této sběratelské stavebnice jsou srozumitelné obrazové pokyny a aplikace Lego Builder, která obsahuje digitální návod na stavění s intuitivními nástroji přibližování a otáčení, abyste si mohli během stavění vizualizovat modely ze všech úhlů. 

Stavebnice z řady Lego Avatar přinášejí ikonická vozidla, stroje, zvířata, stvoření a postavy v mimozemském prostředí. Jsou ideální pro tvůrčí hraní a modely lze zároveň různě polohovat tak, aby vytvořily dynamický výstavní kus. Sbírejte a kombinujte stavebnice od Lego Avatar, rozšiřte své herní možnosti nebo si postavte vlastní verzi měsíce Pandora.

Dílky Lego splňují ty nejvyšší požadavky na kvalitu, díky čemuž jsou konzistentní, vzájemně kompatibilní, a vždy umožňují snadné skládání a rozebírání. Dílky Lego podrobujeme přísným testům, abychom zajistili, že všechny stavebnice splňují striktní standardy. Díky tomu si můžete být jistí, že je model na motivy filmu Avatar pevný a vždy bude připraven na hraní.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 5 cm

 

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Avatar
Počet dílků stavebnice: 259
Věk: Od 8 let
Načítám