LEGO City 60390 - Traktor v parku

Se stavebnicí Traktor v parku od Lego City mohou děti vyrazit sázet stromy. Nechybí model traktoru s přívěsem, strom, sazenice a zahradnické nástroje, ale ani minifigurka zahradnice a figurky berušky a veverky.
EAN: 5702017416458
Kód 1: 2260390
Kód 2: 60390LEG
205 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Traktor v parku od Lego City mohou děti vyrazit sázet stromy. Nechybí model traktoru s přívěsem, strom, sazenice a zahradnické nástroje, ale ani minifigurka zahradnice a figurky berušky a veverky. Děti vyrazí na expedici spojenou se sázením stromů a dají zvědavé veverce žalud. Součástí je konev na zalévání, koště a lopata.

  • Traktor měří přes 7 cm na výšku, 18 cm na délku a 6 cm na šířku

  • Počet kostek: 86

Tato stavebnice pro děti od 5 let obsahuje srozumitelné obrázkové pokyny a intuitivní aplikaci LEGO Builder, která nabízí úžasný digitální návod na stavění s nástroji přibližování a otáčení, aby si děti mohly během stavění vizualizovat modely ze všech úhlů. 

Stavebnice ze série Lego City Skvělá vozidla nabízejí realistické repliky a stroje společně se zábavnými postavami, které inspirují k nápaditému hraní. Děti mohou zkoumat svá oblíbená pozemní, vzdušná a námořní vozidla a rozvíjet fyzické dovednosti a sebevědomí, zatímco staví a hrají si. 

Všechny kostky Lego splňují nekompromisní oborové standardy, díky čemuž jsou dílky konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 16 x 14 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 86
Věk: Od 5 let
Načítám