LEGO City 60373 - Hasičská záchranná loď a člun

S hasičskou záchrannou lodí a člunem od Lego City si děti užijí spoustu napínavých dobrodružství.
EAN: 5702017416335
Kód 1: 2260373
Kód 2: 60373LEG
399 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

S hasičskou záchrannou lodí a člunem od Lego City si děti užijí spoustu napínavých dobrodružství. Mohou střílet dílky vody Legoz hasicího děla lodě nebo vyslat do akce hasiče s jetpackem, aby uhasil požár. O velkou porci legrace se pak zaručeně postarají tři minifigurky. Co děti najdou v krabici? Vše, co potřebují k sestavení hasičské lodě a člunu, a navíc 3 minifigurky se zábavnými doplňky, včetně hasičského jetpacku. Děti mohou střílet dílky vody Lego z hasicího děla lodě a hasicího jetpacku. Tato stavebnice se obejde bez baterií. Hasičskou loď pohání pouze dětská představivost

  • Hasičská loď měří přes 8 cm na výšku, 23 cm na délku a 7 cm na šířku

  • Počet dílků: 144

Součástí této stavebnice jsou tištěné obrazové pokyny krok za krokem a aplikace Lego Builder, která obsahuje digitální návod na stavění s intuitivními nástroji přibližování a otáčení, aby si děti mohly během stavění vizualizovat modely ze všech úhlů. Rozvoj kreativních dovedností prostřednictvím stavění. S kostkami Lego mohou děti při hraní v jednom či s kamarády a rodinou získávat sebevědomí a rozvíjet klíčové dovednosti pro život.

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 144
Věk: Od 5 let
Načítám