LEGO city 60371 - Zásahová centrála

Se stavebnicí Zásahová centrála od Lego City děti zažijí dobrodružství s policisty, záchranáři a hasiči.
EAN: 5702017416311
Kód 1: 2260371
Kód 2: 60371LEG
1 395 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Zásahová centrála od Lego City děti zažijí dobrodružství s policisty, záchranáři a hasiči. Dvoupatrová stanice ukrývá spoustu doplňků, které podnítí fantazii, a najdete v ní helikoptéru hasičů, sanitku, terénní vůz policistů a motorku padouchů. O zábavné příběhy se pak postará pět minifigurek. Co najdete v krabici? – Vše, co děti potřebují k sestavení budovy zásahové centrály, policejního terénního vozu s vězením, helikoptéry hasičů, sanitky a motorky padouchů, a k tomu navíc 5 minifigurek. Přizpůsobitelná vozidla záchranných složek – děti mohou k vozidlům přidat různé doplňky, včetně vodního děla Lego, světlometu a kamery. Minifigurky Lego budou mít k dispozici bankovku, zdravotnické vybavení a dvě jablka

  • Zásahová centrála měří přes 21 cm na výšku, 23 cm na šířku a 19 cm do hloubky

  • Počet dílků: 706

Stavebnice obsahuje interaktivní návod na stavění pro každý model Součástí této propracované stavebnice jsou srozumitelné tištěné obrazové pokyny a aplikace Lego Builder, která obsahuje digitální návod na stavění s intuitivními nástroji přibližování a otáčení, aby si děti mohly během stavění vizualizovat modely ze všech úhlů. Stavebnice Lego City zábavným a vzrušujícím způsobem zachycují nápadité příběhy ze skutečného života a přináší propracované budovy, realistická vozidla a inspirativní postavy.

Všechny dílky Lego splňují nekompromisní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 54 x 28 x 8 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 706
Věk: Od 6 let
Načítám