LEGO Technic 42147 - Náklaďák se sklápěčkou - 2v1

Hledáte dárek pro malé stavitele? Děti od 7 let si model Náklaďák se sklápěčkou od Lego Technic nepochybně zamilují. Jedná se o skvělý úvod do světa Lego Technic, který malým stavitelům zprostředkuje nové technické dovednosti.
EAN: 5702017400075
Kód 1: 2242147
Kód 2: 42147LEG
209 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Hledáte dárek pro malé stavitele? Děti od 7 let si model Náklaďák se sklápěčkou od Lego Technic nepochybně zamilují. Jedná se o skvělý úvod do světa Lego Technic, který malým stavitelům zprostředkuje nové technické dovednosti. Děti se budou nejprve nadšeně prohánět v náklaďáku se sklápěčkou na staveništi a poté vyloží náklad vyklopením sklápěčky. Až budou připraveny na něco nového, mohou model přestavět na bagr a vydat se zase na další dobrodružství. Model 2v1 – Tato stavebnice nabízí 2 modely v 1. Až budou děti hotovy s novou stavitelskou výzvou, mohou náklaďák se sklápěčkou přestavět na bagr. Děti mohou řídit náklaďák se sklápěčkou a užít si spoustu zábavy s vyklápěcí funkcí pro přepravu a vykládání nákladu.

  • Tento model od Lego Technic měří přes 8 cm na výšku, 15 cm na délku a 5 cm na šířku

  • Počet dílků: 177

A aplikace Lego Builder s návody na stavění se postará o to, aby děti mohly získávat potřebné sebevědomí. Stavebnice od Lego Technic přinášejí realistické mechanismy a pohybové funkce, které stavitele snadno uvedou do světa skutečného inženýrství.

Dílky Lego Technic splňují ty nejpřísnější standardy a jsou konzistentní, kompatibilní a vždy dobře drží. Dílky Lego Technic  vyhovují přísným globálním bezpečnostním standardům.

Rozměry kusového balení: 16 x 14 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 177
Věk: Od 7 let
Načítám