LEGO Friends 41727 - Psí útulek

Se stavebnicí Psí útulek od Lego Friends si všichni milovníci psů od 7 let mohou přehrávat zábavné příběhy. Ve stavebnici děti najdou vše potřebné, aby se mohly postarat o pejsky, kteří čekají na adopci.
EAN: 5702017415031
Kód 1: 2241727
1 289 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Psí útulek od Lego Friends si všichni milovníci psů od 7 let mohou přehrávat zábavné příběhy. Ve stavebnici děti najdou vše potřebné, aby se mohly postarat o pejsky, kteří čekají na adopci. Milovnice zvířat Autumn ví, že její kamarád Zac má psi taky rád, a tak ho vzala s sebou. Děti budou rády hrdinům pomáhat krmit, koupat a čistit pejsky. Nechybí ani spousta míst k hraní, včetně cvičiště a klouzačky. Modulární provedení dětem umožní přestavovat psí útulek a recepci, jak se jim jen zlíbí. Ve stavebnici čekají postavy Lego Friends Autumn, Zaca a dr. Gabriely Silvové, a navíc figurky psů Pickla, Dashe a Grace a spousta doplňků. Děti mohou jednotlivé části psího útulku různě přeskupovat k obrazu svému, budou mít k dispozici recepci, ordinaci, koupelnu, překážkovou dráhu a pelíšky na spaní. Starejte se o pejsky s pomocí doplňků. Děti si zamilují používat doplňky k vymýšlení vlastních příběhů ze psího útulku. Mohou se těšit na hračky, váhu, léky, krmení, vodu, lupu, postel, kartáč a spoustu dalšího.

  • Model psího útulku měří přes 18 cm na výšku, 26 cm na šířku a 20 cm do hloubky

  • Počet kostek: 617

Objevte intuitivní návod na stavění v aplikaci Lego Builder, kde děti mohou přibližovat a otáčet své modely ve 3D, sledovat postup a ukládat stavebnice. To jim pomůže v rozvoji nových dovedností. V lednu 2023 se svět Lego Friends rozšířil o nové postavy a nová místa, aby poskytl ještě více inspirace pro vzrušující dobrodružství.

Už od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego Friends splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 48 x 28 x 7 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 617
Věk: Od 7 let
Načítám