Seva Stavebnice CITY Jumbo

Stavebnice SEVA City Jumbo kombinuje stavebnice SEVA City 1 a SEVA City 2. V boxu naleznete celkem 686 základních dílků včetně zvukových a led modulů.

EAN: 8592812176346
Kód 1: 0301-59
1 790 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice SEVA City Jumbo kombinuje stavebnice SEVA City 1 a SEVA City 2. V boxu naleznete celkem 686 základních dílků včetně zvukových a led modulů. Stavebnice Seva CITY JUMBO je navíc dodávána v praktickém uzavíratelném balení.

Stavebnice SEVA po uvedení na trh v roce 1979 stala okamžitě velmi populární a měl jí doma snad každý. Stala se natolik oblíbenou, že v roce 2014 oslavila svoje 35 výročí. Stavebnice SEVA je kreativní, dětem rozvíjí mysl i manuální zručnost a její variabilita určitě osloví i Vás. Můžete si z ní postavit funkční vozidla, stroje, letadla, budovy, nábytek, lodě, vlaky... Tato variabilní polytechnická stavebnice umožňuje sestavit téměř vše co Vás napadne. Krom toho musí dítě vyvinout určitou zručnost, aby díly spojilo dohromady čímž si rozvíjí manuální šikovnost. SEVA prošla za ta léta barevnou změnou. Z počátku byly základní díly modré a bílé, kdy modrá za tu dobu vystřídala několik odstínů. Až po 30 letech se SEVA začala vyrábět také v hnědé, šedé, růžové, fialové, zelené a dalších barvách. Vznikly tím tematicky zaměřené stavebnice jako SEVA pro holky, SEVA Army nebo SEVA přijela pouť.

Stavebnice SEVA CITY JUMBO:

  • Chcete mít doma SEVU, která umí vydávat zvuky motoru a klaksonu a zároveň dokáže blikat? Tak právě pro Vás je určena SEVA City Jumbo. Tento velký praktický box kombinuje dílky stavebnice SEVA City 1 a 2. SEVA City Jumbo u dětí zaujme zrakové smysly a díky barevně blikajícím LED modulům se stavebnice rozsvítí. Součástí jsou také zvukové moduly, které postaveným vozidlům dodají zvuk motoru nebo klaksonu. Během chvíle se z Vašich dětí stane pilot letadla nebo řidič formule jedna. Obrovskou výhodou stavebnic SEVA je, že dětem zlepšuje fantazii, prostorovou představivost a manuální zručnost, aniž by o tom sami věděly.

Jedinečnost této stavebnice potvrdilo ocenění Správná hračka – vybráno odborníky. Její věková hranice není nijak omezená. I když jako výrobce doporučujeme stavebnici pro děti od 4 let, tak máme zjištěno, že za dozoru rodičů si s ní vyhrají i 3 leté děti. A když přeskočíme školku a školu pak Vám prozradíme, že si z ní rádi staví rodiče a dokonce i prarodiče.

Ryze ČESKÁ stavebnice SEVA neobsahuje nebezpečné ftaláty, není tedy důvod proč by měla chybět v některém dětském pokojíčku. Vyhovuje evropské normě EN71 o bezpečnosti hraček a její kvalita je pravidelně kontrolována.

Všechny stavebnice Seva jsou navíc navzájem kompatibilní, proto je můžete neustále rozšiřovat.

Rozměry: 30 x 40 x 20 cm

Počet dílů: 686

Hmotnost: 2,6700 kg

SEVA CITY Jumbo je určena pro děti od 6 let.

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 686
Věk: Od 6 let
Načítám