LEGO Avatar 75572 - Jake a Neytiri: První let na banshee

Znáte fanouška Avatara nebo dítě od 9 let, které má rádo přírodu a akci? Stavebnice Lego Avatar Jake a Neytiri: První let na banshee je trefou do černého.
EAN: 5702016913682
Kód 1: 2275572
Kód 2: 75572LEG
1 205 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Znáte fanouška Avatara nebo dítě od 9 let, které má rádo přírodu a akci? Stavebnice Lego Avatar Jake a Neytiri: První let na banshee je trefou do černého. Najdete v ní minifigurky Jakea Sullyho a Neytiri, 2 polohovatelné figurky banshee (Ikran), a navíc model vznášejících se hor s dílky, které svítí ve tmě. Děti a fanoušci Avatarů si mohou zopakovat vzrušující scénu z filmu nebo vytvořit dynamický model zobrazující Jakea a Neytiri létajícího přes hory na svých banshees (ikrans). Zapálení filmoví fanoušci ve věku 9 a více let si mohou znovu vytvořit vzrušující scénu s Neytiri, zatímco se Jake učí spojit se se svou banshee, aby se mohl ujmout Na'vi. 

Inspirujte děti a filmové fanoušky a podpořte jejich kreativitu s pomocí stavebnice, která ztvárňuje prostředí planety Pandora. Děti si mohou samy nebo s rodinou a přáteli přehrávat oblíbené scény a vymýšlet vlastní příběhy. Kombinujte různé stavebnice (prodávány samostatně), získejte ještě více herních možností a postavte si vlastní verzi Pandory.

  • Dvě barevné banshee jsou každá 6 cm vysoká, 27 cm dlouhá a 32 cm široká a nabízejí prostor pro minifigurku - Jakea nebo Neytiri

  • Počet kostek: 572

Stavebnice Lego Avatar přináší kultovní postavy a známé lokace a poskytují dětem zábavné herní možnosti a vzrušující podněty k vymýšlení příběhů. Do detailu propracované modely prostředí a tvorů také vypadají skvěle vystavené na polici a i starším fanouškům poskytnou soustředěný tvůrčí zážitek v pestrém futuristickém světě. 

Každá sada Lego Avatar je navržena tak, aby ji mohlo stavět několik lidí společně. Tři brožury s návodem na stavění umožňují přátelům nebo rodičům a sourozencům postavit různé části sady. Tato a další sady Lego avatarů (prodávané samostatně v různých datech) jsou skvělými vánočními nebo narozeninovými dárky pro filmové fanoušky a poskytují nekonečnou hru pro děti všech věkových kategorií. 

Lego komponenty splňují přísné standardy kvality, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a vždy perfektně fungují – a to již od roku 1958. Lego díly jsou testovány, aby bylo zajištěno, že každá stavebnice splňuje přísné bezpečnostní normy, a tato sada avatarů nabízí nekonečnou zábavu při hraní.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Avatar
Počet dílků stavebnice: 572
Věk: Od 9 let
Načítám