LEGO Avatar 75571 - Neytiri a thanator vs. Quaritch v AMP obleku

Znáte fanouška Avatara nebo dítě starší 9 let, které si zaslouží odměnu? Stavebnice Neytiri a thanator vs. Quaritch v AMP obleku od Lego Avatar je trefou do černého.
EAN: 5702016913590
Kód 1: 2275571
Kód 2: 75571LEG
985 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Znáte fanouška Avatara nebo dítě starší 9 let, které si zaslouží odměnu? Stavebnice Neytiri a thanator vs. Quaritch v AMP obleku od Lego Avatar je trefou do černého. Stavebnice obsahuje minifigurky Neytiri a plukovníka Milese Quaritche a pohyblivé modely thanatora a plukovníkova AMP obleku, a navíc prostředí džungle s dílky, které svítí ve tmě. Děti a fanoušci Avatarů si mohou znovu vytvořit vzrušující filmovou scénu nebo vytvořit dynamický model zobrazující Neytiri a thanatora, který se chystá skočit na plukovníka v MPA. Zachování nebo materialismus? Vášniví ekologové ve věku od 9 let mohou znovu vytvořit poslední souboj mezi Neytiri a plukovníkem, který rozhodne o osudu Pandory.

Inspirujte děti a filmové fanoušky a podpořte jejich lásku k přírodě s pomocí stavebnice, která ztvárňuje prostředí planety Pandora. Děti si mohou samy nebo s rodinou a přáteli přehrávat oblíbené akční scény a vymýšlet vlastní příběhy. Kombinujte různé stavebnice (prodávány samostatně), získejte ještě více herních možností a postavte si zcela jedinečnou verzi Pandory.

  • Polohovatelný MPA plukovníka Quaritche měří přes 13 cm na výšku, 6 cm na šířku a 10 cm do hloubky. Tato zbroj je vhodná pro minifigurku a motorovou pilu.

  • Počet kostek: 560

Stavebnice Lego Avatar přináší kultovní postavy a lokace a poskytují dětem úžasné herní možnosti a vzrušující podněty k vymýšlení příběhů. Do detailu propracované modely prostředí a tvorů také vypadají skvěle vystavené na polici a i starším fanouškům poskytnou soustředěný tvůrčí zážitek, který je zavede zpět na úchvatnou planetu.

Všechny sady Lego Avatar jsou navrženy tak, aby je mohlo stavět několik lidí společně. 3 brožury s návodem na stavění umožňují přátelům nebo rodičům a sourozencům postavit různé části sady. Tato a další sady Lego avatarů (prodávají se samostatně) jsou skvělými vánočními nebo narozeninovými dárky pro filmové fanoušky a poskytují nekonečnou hru pro děti všech věkových kategorií. 

Lego díly splňují přísné standardy kvality, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a vždy perfektně fungují – a to již od roku 1958. Lego díly jsou testovány, aby bylo zajištěno, že každá stavebnice splňuje přísné bezpečnostní normy a vaše dítě si s touto vysoce kvalitní sadou avatarů může kdykoli hrát. 

Rozměry kusového balení: 28 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Avatar
Počet dílků stavebnice: 560
Věk: Od 9 let
Načítám