LEGO Marvel 76212 - Laboratoř Shuri

Malí hrdinové ve věku od 4 let mohou se stavebnicí Lego Marvel Laboratoř Shuri rozvíjet své stavitelské dovednosti a prožívat nekončící nápaditá dobrodružství v superhrdinském stylu.
EAN: 5702017154268
Kód 1: 2276212
Kód 2: 76212LEG
8,04 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Malí hrdinové ve věku od 4 let mohou se stavebnicí Lego Marvel Laboratoř Shuri rozvíjet své stavitelské dovednosti a prožívat nekončící nápaditá dobrodružství v superhrdinském stylu.V Shuriině laboratoři se vaši malí hrdinové rozhodně nudit nebudou. Shuri testuje superhrdinské rukavice a Black Panther se prohání na svém hoverboardu (snad nenarazí do stojanu se zbraněmi!). Každý superhrdina musí mít kromě jiného i přesnou mušku. Každý ze sáčků, které ve stavebnici najdete, ukrývá kostky k sestavení postavičky a samostatného modelu, takže děti se mohou pustit do hraní bez zbytečného čekání! Stavebnice samozřejmě obsahuje také intuitivní barevný obrázkový návod a díky velké začátečnické kostce bude stavění hračka. Stavebnice obsahuje minifigurky Shuri a Black Panthera, vystřelovač disků, doplňky a začátečnický stavební blok, který urychluje stavbu pro více herního času. Díky vzrušujícím aktivitám a spoustě nápaditých herních dobrodružství bude vaše dítě nadále rozvíjet své stavitelské dovednosti.

  • Herní sada je 7 cm vysoká, 9 cm široká a 6 cm hluboká

  • Počet kostek: 58

Stavebnice Lego určené dětem od 4 let představují skvělý způsob, jak si mohou rodiče hrát se svými ratolestmi, ať už jsou ve světě kostek Lego zkušenými staviteli nebo nováčky. Lego 4+ představí vašemu dítěti obrovský herní vesmír se všemi jeho oblíbenými postavami z filmu a televize a mnoha každodenními hrdiny. 

Lego prvky splňují přísné průmyslové standardy kvality, aby bylo zajištěno, že budou konzistentní, kompatibilní a pokaždé se dokonale spojí a rozeberou. Lego prvky jsou testovány na pád, teplo, tlak a torzi a analyzovány, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 14 x 4,5 x 15,7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Marvel
Počet dílků stavebnice: 58
Věk: Od 4 let
Načítám