LEGO Marvel 76211 - Shuriin tryskáč Sunbird

Úžasná stavebnice Lego Marvel Shuriin tryskáč Sunbird s modelem letounu zaručeně potěší fanoušky Black Panthera a všechny malé superhrdiny ve věku od 8 let!
EAN: 5702017154251
Kód 1: 2276211
Kód 2: 76211LEG
41,88 € cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Úžasná stavebnice Lego Marvel Shuriin tryskáč Sunbird s modelem letounu zaručeně potěší fanoušky Black Panthera a všechny malé superhrdiny ve věku od 8 let! Autentická replika působivého tryskáče Sunbird, který ve filmu studia Marvel Black Panther 2 pilotuje princezna Shuri. Model všestranného výkonného superhrdinského letounu se 2 obrovskými pohyblivými motory, které lze polohovat do nejrůznějších úhlů. Křídla je možné nastavit do požadovaného směru, tryskáč je vybaven 2 vystřelovači a v zadní části modelu najdete úložný prostor pro Shuriiny zbraně. Součástí stavebnice jsou 4 minifigurky postav Shuri, Riri, Nakii a Attumy, kteří jsou vyzbrojeni parádními zbraněmi a navíc mají k dispozici i nejrůznější doplňky. Díky nastavitelným motorům a křídlům lze letadlo přizpůsobit různým herním scénářům se 4 postavami. 

  • Sunbird měří 7 cm na výšku a 27 cm na délku a je 26 cm široký

  • Počet kostek: 355

Všechny sběratelské stavebnice Lego Marvel lze vzájemně kombinovat. Všechny stavebnice Lego Marvel jsou absolutně prémiové herní sady, které nabízejí mnoho nápaditých herních možností pro mladé superhrdiny. 

Lego prvky splňují přísné průmyslové standardy kvality, aby bylo zajištěno, že budou konzistentní, kompatibilní a pokaždé se dokonale spojí a rozeberou. Lego prvky jsou testovány na pád, teplo, tlak a torzi a analyzovány, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26,2 x 7,6 x 28,2 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Marvel
Počet dílků stavebnice: 355
Věk: Od 8 let
Načítám