Seva První stavebnice BLOK - Největší

Taky jste se se sourozencem přetahovali o dílky při hraní se stavebnicí? Tento box obsahuje 245 dílků a to je dost na to, aby si vaše děti užily kreativní hraní. 
EAN: 8592812189230
Kód 1: 0305-67
Kód 2: 40030567
1 945 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 3ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

První stavebnice BLOK – Největší potěší ty nejmenší stavitele, a to již od věku 3 let. Děti díky ní mohou poznat celý svět, např. se proletět nad krajinou letadlem, raketoplánem či helikoptérou nebo si vyzkoušet řízení kolesového parníku, případně veslovat v pramici. Z 245 barevných dílků a ozubených koleček si děti mohou vykouzlit vlastní námořní flotilu nebo letku!

Bude je to bavit, protože díky velkým dílkům stavba rychle roste a rodiče budou v klidu, protože je bezpečná pro děti od 3 let. Obsahuje totiž i několik malých dílků, které by děti mladší než 3 roky mohly vdechnout.

O První stavebnici BLOK:

  • Tradiční stavebnice, určená převážně menším dětem je specifická svými velkými dílky, veselými barvami a jednoduchým systémem skládání.

  • Rozvíjí dětem představivost, logické myšlení, kreativitu, manuální zručnost, jemnou motoriku, ale i trpělivost nebo cit pro barvu.

Stavba díky velkým dílkům rychle roste a u Bloku pro nejmenší je i bezpečná, protože nehrozí nebezpečí vdechnutí nebo spolknutí malých dílků. Proto si se základními sadami mohou hrát děti již od 1 roku. Vše je vyrobeno z příjemného a odolného materiálu, který splňuje veškeré požadavky. bezpečnosti.

Stavebnice vyhovuje evropské normě EN71 o bezpečnosti hraček a její kvalita je pravidelně kontrolována. Všechny stavebnice BLOK jsou navzájem kompatibilní a jejich možnosti se dají stále rozšiřovat.

  • Hmotnost: 2,3200 kg

  • Rozměry: 26 x 37 x 18 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 245
Věk: Od 3 let
Načítám