LEGO Minifigurky 71034 - 23. série

Potěšte děti od 5 let nebo fandy minifigurek Lego 23. sérií tajemných sáčků.
EAN: 5702017154503
Kód 1: 2271034
Kód 2: 71034LEG
99 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Potěšte děti od 5 let nebo fandy minifigurek Lego 23. sérií tajemných sáčků. Tato jedinečná série obsahuje skvělou sestavu zábavných sběratelských postaviček, které se skvěle hodí na výstavku nebo na hraní. Inspirativní kolekce zábavných minifigurek Lego. Děti a dospělí fanoušci se mohou seznámit s limitovanou edicí nevšedních postav, včetně Louskáčka, cukrové víly, kostýmu zeleného draka, sněhuláka, kostýmu soba, vánočního skřítka, kostýmu krůty, robota z krabic, kostýmu popcornu, kostýmu vlka, kapitána trajektu a rytíře ze Žlutého hradu.

  • Počet dílků: 8

Překvapení! Každá z těchto pečlivě vyrobených a důkladně propracovaných minifigurek Lego je ukryta v zapečetěném tajemném sáčku se sběratelským letáčkem. Jedná se o skvělý drobný dárek, který vykouzlí úsměv na tváři každému fandovi. 

Tyto limitované edice minifigurek a doplňků jsou perfektním překvapením.

Od roku 1958 splňují Lego prvky přísné průmyslové standardy, takže je lze spolehlivě znovu a znovu skládat. Lego prvky jsou testovány na pád, teplo, tlak a torzi a analyzovány, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy. 

Rozměry kusového balení: 10 x 15 x 1 cm

Nelze objednat konkrétní variantu. Jakou figurku najdete bude překvapení!

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 8
Věk: Od 5 let
Načítám