LEGO Harry Potter 76404 - Adventní kalendář

Zpestřete fanouškům Harryho Pottera ve věku od 7 let čekání na Štědrý den adventním kalendářem Lego Harry Potter, který je inspirován legendární filmovou sérií. Děti každý den odhalí jeden z 24 dárečků a získají tak další herní možnosti. 
EAN: 5702017152325
Kód 1: 2276404
Kód 2: 76404LEG
805 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Zpestřete fanouškům Harryho Pottera ve věku od 7 let čekání na Štědrý den adventním kalendářem Lego Harry Potter, který je inspirován legendární filmovou sérií. Děti každý den odhalí jeden z 24 dárečků a získají tak další herní možnosti. Od 1. prosince můžete každý den otevřít jedno okénko, za kterým se skrývá překvapení na motivy světa Harryho Pottera. Nechybí 7 minifigurek – Harry Potter, Sirius Black, Ufňukaná Uršula, Lord Voldemort, Horacio Křiklan, Nymfadora Tonksová a Neville Longbottom – a ikonické předměty z filmů o Harrym Potterovi. Z prvních 3 dárečků si můžete vytvořit scénu z prvního filmu, další 3 dny budete stavět scénu z druhého filmu a tak můžete pokračovat až do Vánoc. S blížícím se Štědrým dnem mohou děti vytvářet ještě více kouzelných scén z filmů nebo vymýšlet vlastní magická dobrodružství. A až otevřete všechna okénka, budete si moct zahrát deskovou hru. S takovou spoustou herních možností vám kouzelná zábava vydrží po celý rok! 

Hračky z tohoto adventního kalendáře je možné kombinovat s dalšími stavebnicemi Lego Harry Potter pro ještě více herních možností a ještě úžasnější výstavky. Součástí je také hra. Jakmile otevřete všechny okénka, mohou si děti zahrát hru s jejich novými hračkami Harry Potter.

  • Počet dílků: 334

Rozsáhlá řada stavebnic Lego Harry Potter přináší všem malým kouzelníkům, čarodějkám i mudlům oblíbené postavy, známá místa a množství čarovných dobrodružství na motivy filmové série.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozpojování. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 334
Věk: Od 7 let
Načítám