LEGO Marvel 76213 - Trůnní sál krále Namora

Se stavebnicí Lego Marvel Trůnní sál krále Namora se mohou malí superhrdinové ve věku od 7 let těšit na pořádnou dávku nápadité akce pod vodní hladinou.
EAN: 5702017154572
Kód 1: 2276213
Kód 2: 76213LEG
865 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Lego Marvel Trůnní sál krále Namora se mohou malí superhrdinové ve věku od 7 let těšit na pořádnou dávku nápadité akce pod vodní hladinou. Dobrodružství v ponorce pro fandy Black Panthera Elegantně stylová replika ponorky Skirmisher z marvelovky Black Panther 2 je vyzbrojena vystřelovači, ze kterých mohou děti pálit po padouchovi Attumovi. Na konci plavby ponorkou malí superhrdinové objeví chrám krále Namora a trůnní sál s výzdobou z chaluh a mořských řas. Po dokončení výpravy mohou opět nastoupit na palubu ponorky a vyrazit vstříc dalšímu podvodnímu dobrodružství. Stavebnice obsahuje 3 minifigurky postav Shuri, Attumy a krále Namora s parádními zbraněmi a doplňky.

  • Ponorka Skirmisher má 13 cm na délku

  • Počet kostek: 355

Všechny sběratelské stavebnice Lego Marvel lze vzájemně kombinovat. Všechny stavebnice Lego Marvel jsou absolutně prémiové herní sady, které nabízejí mnoho nápaditých herních možností pro mladé superhrdiny.

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 19,1 x 5,9 x 35,4 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Marvel
Počet dílků stavebnice: 355
Věk: Od 7 let
Načítám