LEGO Dots 41964 - Školní boxík Myšák Mickey a Myška Minnie

Obdarujte příznivce umění a tvoření nebo fanoušky studia Disney od 6 let dárkem, který se na dětském hřišti stane středobodem pozornosti: kupte jim školní boxík Myšák Mickey a Myška Minnie od Lego Dots Disney!
EAN: 5702017156361
Kód 1: 2241964
949 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Obdarujte příznivce umění a tvoření nebo fanoušky studia Disney od 6 let dárkem, který se na dětském hřišti stane středobodem pozornosti: kupte jim školní boxík Myšák Mickey a Myška Minnie od Lego Dots Disney! Těšit se můžete na 6 různých pracovních ploch DOTS, včetně 2 zásuvek s Mickeyho ušima, rámečku, držáku na poznámky s tajným prostorem uvnitř, 2 plochých ozdob na tašku a nalepovacích záplat, ale také na spousty zdobítek (včetně 10 exkluzivních zdobítek na motivy Mickeyho a jehokamarádů).

Děti se mohou kreativně realizovat a vyjádřit takřka neomezenou škálu emocí. V krabici najdete designové nápady, které lze snadno replikovat. S dílky v mnoha různých barvách může vaše dítě všem ukázat, jak je nadšené z designu.

  • Box se 2 zásuvkami je 9 cm vysoký, 13 cm široký a 14 cm hluboký

  • Počet dílků: 669

Řada DOTS děti uvede do světa kostek Lego, v němž mohou vytvářet a zdobit různé modely. S tímto mixem praktických a nositelných doplňků a spoustou inspirativních barevných zdobítek podporujících kreativitu není nic nemožné – klíčem k úspěchu je dětská představivost. Sady DOTS jsou doslova nabité možnostmi, které kreativní děti inspirují k nápaditému hraní.

Již od roku 1958 splňují dílky Lego přísné standardy, aby umožňovaly konzistentní spojování. Dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 5,6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Mickey Mouse a Minnie
Počet dílků stavebnice: 669
Věk: Od 6 let
Načítám