LEGO Duplo 10976 - Santova perníková chaloupka

Santova perníková chaloupka od Lego Duplo je nabitá vánočními funkcemi, které inspirují ke kreativnímu hraní po celý rok.
EAN: 5702017153735
Kód 1: 2210976
Kód 2: 10976LEG
26,88 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Santova perníková chaloupka od Lego Duplo je nabitá vánočními funkcemi, které inspirují ke kreativnímu hraní po celý rok. Vítejte v perníkové chaloupce – útulném, zasněženém domově Santy Clause. Půvabná budova je pokryta propracovanými slavnostními dekoracemi. Nechybí židle, strom s dárky, plyšový medvídek a čajová konvička s talířem sušenek pro Santu a šťastného chlapce a dívku, kteří ho navštíví, až se nabaží sněhu. Slavnostně ozdobená perníková chaloupka obsahuje židli, vánoční strom, dárky, plyšového medvídka a čajovou konvičku se sušenkami pro Santu a chlapce a dívku, aby si měli společně na čem pochutnat, až se nabaží zimních radovánek.

Užijte si společně zimní dobrodružství a seznamte předškoláky se Santou Clausem.

  • Model Santova perníková chaloupka od Lego Duplo měří přes 25 cm na výšku, 17 cm na šířku a 10 cm do hloubky.

  • Počet dílků: 50

Všechny stavebnice LEGO DUPLO byly odborníky navrženy tak, aby obsahovaly zábavné příběhy, pestré barvy, rozmanité postavy a celou řadu detailů, které vašemu dítěti pomůžou udělat VELKÝ první krok na cestu životem.

Dílky Lego Duplo splňují přísné oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je pro malé ručky snadné kostky uchopit, umístit a rozpojit – a je tomu tak již od roku 1969. Kostky a dílky Lego Duplo splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 9 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Santa
Počet dílků stavebnice: 50
Věk: Od 2 let
Načítám