LEGO Super Mario 71410 - Akční kostky – 5. série

S 5. sérií sběratelských akčních kostek mohou děti posunout svá dobrodružství Lego Super Mario zase o kousek dál. Každý balíček obsahuje náhodnou sestavitelnou postavičku s akčním prvkem.
EAN: 5702017155302
Kód 1: 2271410
Kód 2: 71410LEG
129 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

S 5. sérií sběratelských akčních kostek mohou děti posunout svá dobrodružství Lego Super Mario zase o kousek dál. Každý balíček obsahuje náhodnou sestavitelnou postavičku s akčním prvkem. Nechybí ani menší model, díky kterému si lze figurku vystavit nebo ji zasadit do herních úrovní. Série obsahuje celkem 8 sběratelských postav Lego Super Mario. Tuto originální partičku tvoří Nabbit, fialový Toad, Hammer Bro, Waddlewing, Toady, malý Yoshi, červený Yoshi a modrý Shy Guy. Všechny postavy je možné zapojit do hraní se startovacím setem (71360LEG, 71387LEG nebo 71403LEG), který je vyžadován pro plnohodnotný interaktivní herní zážitek. 

Miniaturní model v každém balíčku – model lze použít jako podstavec pro vystavení nebo zapojení do herních úrovní. Lego Mario, Lego Luigi a Lego Peach na postavy reagují různými způsoby. Zábavný dárek pro děti od 6 let – darujte dětem akční kostky Lego Super Mario jako drobnou odměnu, narozeninový dárek nebo pod vánoční stromeček. Zapojte postavy do hraní se startovacím setem nebo rozšiřujícími sety Lego Super Mario a prožívejte nová dobrodružství – sami nebo s kamarády či rodinou.

  • Počet dílků: 47

Návod na sestavení najdete v balení i v aplikaci Lego Super Mario Seznam kompatibilních zařízení se systémem Android a iOS najdete na stránkách LEGO. Sety Lego Super Mario přenášejí oblíbené postavičky z videoher Super Mario do reálného světa a nabízí fanouškům nekonečnou škálu možností, jak si vytvářet vlastní herní úrovně.

Kostky Lego splňují přísné oborové standardy kvality, což znamená, že se vždy dají snadno spojovat a pevně drží. Dílky Lego pouštíme na zem, drtíme, kroutíme, zahříváme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 11 x 13 x 4 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 47
Věk: Od 6 let
Načítám